با سلام
سایتهای شرکت نقش - الماس - شاب رو ببین یه رنج قیمت پیدا میکنی
فقط یه مورد اگه شنیدی محصولات اپل اونقدر کیفیت دارن که نیاز به گارانتی ندارن اشتباه نکنی و بدون گارانتی نخری دلیلش رو خواستی بگو تا برات بگم
موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
با سلام
سایتهای شرکت نقش - الماس - شاب رو ببین یه رنج قیمت پیدا میکنی
فقط یه مورد اگه شنیدی محصولات اپل اونقدر کیفیت دارن که نیاز به گارانتی ندارن اشتباه نکنی و بدون گارانتی نخری دلیلش رو خواستی بگو تا برات بگم
موفق باشی
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا به این نتیجه رسیدم...گفتم از دبی یا امریکا بیارم گفتم ارزش نداره...گارانتی اگه لازم شه و نداشته باشه خیلی خرجش میشه...واسه همین با گارانتی میگیرم.....دوستان بدون مشکل میشه ویندوز 7 اجرا کرد؟
قیمت نقش:
372 2.450
371 2.350
بقیه گارانتی ها قیمت نداشتن.
اما تو سایت چاره:
371 2.150
372 2.280
من خودم 373 میخوام چون غیر از سی پی یوش گرافیکش هم قوی تره
آخرین ویرایش توسط sezarsf در تاریخ 02-03-11 انجام شده است
LEO OC to 1128mhz
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از لحاظ نصب ویندوز 7 هیچ نگرانی نداشته باش مثل اب خوردن از طریق boot camp نصبش می کنی و یا از طریق نرم افزارهای مجازی سازی . همین الان از طریق vMwareFusion هم نصب کردم خیلی عالی و خوب داره کار میکنه با اینکه به صورت مجازی است
خوب قیمتها رو داری خودت انتخاب کن
البته نقش گرونتر میده الماس هم میتونی قیمت بگیری و همچنین شاب . فایلهای pdf قیمتها رو دان کن و یا تلفنی تماس بگیر
موفق باشی
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
خب مثه اینکه باید بیخیال اپل شم..چون واقعا خیلی گرونه....حالا سوال اینه تا 2تومن لپ تاپ با کانفیگ قوی چی سراغ دارین؟
LEO OC to 1128mhz
کاربر شهرسختافزار
با سلام
یه دونه برای یکی از دوستان گرفتم دارای کانفیک خوبی بود
dell xps l501
مشخصات دقیق رو می تونی روی اینترنت ببینی
موفق باشی
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
HP Pavilon DV6 3190 با قیمت 1.400 از کیفیت و کانفیگ خوبی برخورداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به نظرم اگر از پلتفرم سندی بریج انتخاب کنید بازدهی حداقل 20 درصد بیشتر (در رنج قیمت مشابه) نسبت به لپتاپ های موجود رو خواهید داشت.
مدل Asus N53JV مجهز به پردازنده سندی بریج Core i7-2630 QM با قیمت 1.350 میتونه پاسخگوی نیازهای حرفه ای و پردازش های سنگین باشه...
K1LOU (10-03-11), mehrdad_ab (10-03-11)
کاربر شهرسختافزار
دوستان نظرتو راجع به سونی وایو VPC-F137FX چیه؟
LEO OC to 1128mhz
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مظاهر جان قیمت این مدل چقدر هست ؟مدل Asus N53JV مجهز به پردازنده سندی بریج Core i7-2630 QM با قیمت 1.350 میتونه پاسخگوی نیازهای حرفه ای و پردازش های سنگین باشه..
آیا همه پردازند های سندی بریج برای لپ تاپها عرضه شدن ( همه مدلهایی که طبق برنامه قرار بوده منتشر بشن )
مشکل sata ii در لپ تاپها به چه شکلی هست ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
Over_Cracker (11-03-11)
کاربر شهرسختافزار
والا مشکل سندی بریج سبب شد تا یک سری مادربورد ها را فراخوان بزنن....دوستان یک سوال..این VPC-F137FX همه چیش خوبه اما 2تا یو اس بی داره که 3هم هستند....یو اس بی 3 یو اس بی را ساپورت میکنه؟؟یا حتما باید یو اس بی سه باشه؟
LEO OC to 1128mhz
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks