4510u قویتر هست
Intel 4510U vs 4210U
هاردهای هیبریدی سرعت خوبی دارند .
کیفیتش تصویر هم عالیه
ممنون از دوستانم
من یک لب تاپ برای کارهای معمولی گهگاهی فتوشاپ و کمی هم برنامه نویسی ولی پردازشم برام مهمه لک نزنه سیستم در کارهای معمولی
بحثم روی کانفیگشون اینکه یکی هارد هیبریدی دارد و 4 گیگ رم ارزونترین فلکس هست فکر کنم 4 گیگ رم باهاش مشکلی ندارم ولی میخواستم کسی کار کرده با این هارد سرعت هارد خیلی برام مهمه
یکی دیگه اختلاف CPU intel 4510u است با Cpu 4210 آیا اختلاف زیادی دارند؟
بوت شدن و سریع برنامه ها اجرا شدن برام مهمه
و نظرتون در رابطه با مانیتور و کارایی Y5070 چیه؟
ممنون از لطف شما
|
|
4510u قویتر هست
Intel 4510U vs 4210U
هاردهای هیبریدی سرعت خوبی دارند .
کیفیتش تصویر هم عالیه
*MoJtAbA* (15-10-14), Lord_theOne (15-10-14)
ممنون دوست عزیز میخواستم ببینم در عمل چقدر تفاوت داره اخه فلکس اینطور که توی مشخصات i7 هست هاردش هیبریدی نیست به نظر شما i7 یا هارد Hybridبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده قویتر رو توصیه میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-10-14), Lord_theOne (15-10-14), titan hot (15-10-14)
ممنون از دوست عزیزم ولی خودم نظرم روی SSHD است در صورتی که تفاوت زیادی بین پردازندده ها نباشه هیبریدی بودن هارد بهتر است
فقط همزمان با اونها کار نکردم اگر هیبریدی بهتر جواب داده چرا فقط یک سریش هیبریدی هست اونهم با رم 4 که تقریبا پایینترین کانفیگ هست
بله سرعت هارد هیبریدی بیشتره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-10-14), Lord_theOne (15-10-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks