برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط prince.of.persia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1_این پر بودن یا نبودن دو اسلات رو چطور بفهمم؟ برم نمایندگی msi سوال کنم؟

یه نفر لپ تاپ ASUD N552VW -H رو معرفی کرده که جالب به نظر میاد لپ تاپ جالبیه رزولوشن 4K داره که اون MSI رزولوش 1080P داره در مقابل
از نظر CPU چندان تفاوتی ندارن ولی گرافیکش GTX 960M هست
https://www.digikala.com/Product/DKP...D9%84-n552vw-h
میشه یه راهنمایی کنید فرق گرافیک GTX 960M 4GB GDDR5 موجود در لپ تاپ Asus N552VW-H با گرافیک GTX 1050 4GB GDDR5 موجود در لپ تاپ MSI G062 7RD Leopard -A چقدر هست و کدوم یکی و به چه مقدار قوی تره؟
شرایط من و شما شباهت زیادی به هم داره... بودجه ام بین 4 تا 5 میلیون هس و تقریبا با لپ تاپ بازی نمی کنم.
من اول سعی کردم لپ تاپی با این شرایط پیدا کنم:
1. گرافیک آن بورد (که بودجه صرف بقیه قطعات بشه)
2. صفحه نمایش 4K مات
3. پردازنده 7700HQ و حتی اگه شد بالاتر
که خب حتی یک مورد هم نبود!!!

بعد هم همین گزینه ای که شما اشاره کردید به ذهنم رسید یعنی ASUD N552VW -H که خودم با یه SSD EVO 850 سامسونگ ارتقاش بدم. به نظر من این دستگاه نسبت به مدل MSI ای که انتخاب کردید بهتره به چن دلیل:
1. برند ایسوز در ایران خوش نام تر از MSI ه و شاید یه جورایی تداعی کننده برند SONY قدیم باشه
2. دستگاه ایسوز زیباتره
3. صفحه نمایش 4K مات برای من و شما که قصد بازی نداریم نعمتی ه
4. تفاوت دو پردازنده جزئی ه

در واقع دستگاه MSI صرفاً گرافیک و پردازنده قوی تری داره که تفاوت پردازنده ها جزئی ه، گرافیک هم برای من و شما مهم نیس... همون 960 هم از نیاز من و شما بالاتره