سلام و عرض ادب
دوستان یه راهنمایی برای خرید لپتاب میخواستم تو رنج قیمت حدود 15 تومن
برام سخت افزار و صفحه نمایش مهمه (برای کار گرافیکی و شاید اندکی Game)
ممنون میشم گزینه های مورد نظرتونو بگین بهم.
کاربر شهرسختافزار
سلام و عرض ادب
دوستان یه راهنمایی برای خرید لپتاب میخواستم تو رنج قیمت حدود 15 تومن
برام سخت افزار و صفحه نمایش مهمه (برای کار گرافیکی و شاید اندکی Game)
ممنون میشم گزینه های مورد نظرتونو بگین بهم.
|
|
این دستگاه حدود 400 تومن از بودجتون بیشتره ولی مشخصات خوبی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SHamedV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nitro 5 AN515-54-76C2 acer
گرافیک انویدیا 1050 هم برای گیم و هم برای نرم افزارهای گرافیکی مناسبه
SHamedV (27-04-20)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنمایتون.
ممکنه چنتا پیشنهاد بهم بدید از 12 تومن تا 15 (تا ارزش خریدو بتونم مقایسه کنم)
و اینکه نظری راجع به Asus تو این رنج قیمت ندارید؟
این دستگاه هم یک مقدار بالاتره ولی صفحه نمایش full hd ips دارد محدوده 16.500برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo Y530 Core i5 8GB 1TB 4GB Full HD Laptop
--------------------
Acer Aspire A315-53G-88SC 15
حدود 12 میلیون
-------------------------
DELL Inspiron 3593 - B
11.920
SHamedV (27-04-20)
کاربر شهرسختافزار
پس کلا نظری به asus ندارید؟
این هم ایسوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS VivoBook M570DD - A
15.400
- - - Updated - - -
مشکلی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SHamedV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS VivoBook M570DD - A
SHamedV (27-04-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازم خیلی ممنون از وقتی که گزاشتید
AMD>INTEL (27-04-20)
خواهش میکنم . مدلی که انتخاب کردید . باز اینجا بگید تا من هم بررسی نهایی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SHamedV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SHamedV (27-04-20)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SHamedV برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار گرافیکی ، منظورتون چه نرم افزارهایی و در چه سطحی باهاشون کار میکنید؟
اندکی گیم ، منظورتون بازی های روز هست؟ در چه ریزولیشن و تنظیماتی؟
داخل پرانتز اینو بگم که البته میدونین برای کارهای گرافیکی ، pc از همه لحاظ بهتر هه .
SHamedV (27-04-20), Speed Racer (27-04-20)
کاربر شهرسختافزار
وقتتون بخیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار گرافیکی سطح پایین در حد فوتوشاپ و نرم افزار های این چنینی (منظورم ادیت فیلم نیست)
سعو کار هستم و بیشتر کارم با سایت و کد و اینها هست. از طرفی هم ممکنه بازی های روز رو بخوام تجربه کنم.
صفحه نمایش هم بخاطر تشخیص رنگ ها برام خیلی مهمه
و اصلا کندی و لگ رو نمیتونم تحمل کنم. قیمتی بیشتر از 15تومن فک نکنم فعلا بتونم هزینه کنم (افزایش وحشتناک قیمت تو دو ماه اخیر)
SajjadKhati (27-04-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks