sharifnia (16-06-16)
اگه اینجوری نوشتم چون نمی دونستم کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- انگلیسی بلد هستی با نه
2- اون چیزی که می خواستی رو برات نوشتم حالا اگه می خوای درستی اعداد رو بررسی کنی لینکش رو هم میذارم
چون من گیمر نیستم نمی دونم دقیقا منظورت از BF4 و اون یکی بازی دیگه چیه ولی GTA V رو دیدم تو خونه دوستان و آشنایان
لینک بازی ها رو می ذارم و غیر از GTA V نمی دونم که منظورت همونه با نه
باید بری قسمت های زیر رو نگاه کنی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره 71 تو تصویر دوم مربوط به GTX 960M است
تو لینک GTA V به عکس زیر هم نگاه کن برای فریم های 30 و 40 نوشته Fluent یعنی روان (پس خیالت راحت باشه )
Battlefield 4
Assassin's Creed Syndicat
GTA V
دو تا لینک زیر هم احتمالا به دردت می خوره
GeForce GTX 960M Review
GeForce GTX 960M Review(2)
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 16-06-16 انجام شده است
sharifnia (16-06-16)
کاربر شهرسختافزار
نه با نوشتنتون مشکلی نداشتم فقط میخواستم فریم ریت بازیهای دیگه رو هم ببینم،اولش از طریق لینکی که کاربرamd نگاه کردم یکم مایوس شدم،الان لینک شما رو باز کردم دیدم بتلفید4(bf4) رو با کیفیت high هشتاد و یک فریم میده،خوشحال شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی ممنونم،دقیقا همچین چیزی رو میخواستم
mohammad- (16-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
gta v هم روی high چهل و سه فریم و روی medium صد و سیزده فریم میده،کاش میشد روی high شصت فریم بازی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (16-06-16)
کاربر شهرسختافزار
امیدوارم با کیفیت high روون اجرا بشه
mohammad- (16-06-16)
کاربر شهرسختافزار
دوستان پردازنده ی Intel 6700HQ که در این لپ تاپ MSI به کار رفته چند هسته ایه؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه ی دوستان.
تقریبا یک هفته است که خرید رو انجام دادم. Asus g551 vw
ولی یه مشکلی داره،وقتی کارت گرافیک لپ تاپ رو آپدیت کردم خیییییلی بیشتر گرم میشه و در بازی Assassins creed به 82 درجه رسید.. درصورتی که قبل آپدیت اینطور نبود
یه مشکل نرم افزاری هم هست اونم اینکه بعد از چند روز بخش wifi به طور ناگهانی کاملا ناپدید شد و هیچ اثری از wifi در ویندوزم وجود نداشت که مجبور شدم ویندوز عوض کنم،البته بعد از نصب فندق شکن hotspot اینطوری شد،ممکنه مربوط به فندق شکن باشه؟؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-07-16 انجام شده است
این درجه حرارت برای گرافیک لپتاپ بالا نیست . فصل تابستون هم هست . این مورد طبیعیه . البته پیشنهاد میکنم کول پد تهیه کنید . از جنس آلمینیومیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ایراد هم نرم افزاریه
sharifnia (03-07-16)
این پردازنده دارای 4 هسته قیزیک و 8 هسته پردازشی هست. کم مضرف ولی قوی و کار آمد. خلاصه بگم این پردازنه برای گیمر هاست ....................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sharifnia (03-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخه قبلا اینجوری نمیشد بعد آپدیت گرافیک شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل نرم افزاری wifi هم ربطی به چیزتر شکن هات اسپات داره؟؟؟ میتونم دوباره نصبش کنم؟؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-07-16 انجام شده است
از اون کلمه استفاده نکنید سایت به مشکل میخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sharifnia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هم نسخه جدیدش نباید مشکلی باشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks