reza_96 (02-01-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم یه لپ تاپ بخرم که هم از نظر ظاهری شیک باشه هم با کیفیت باشه و تو اجرای نرم افزارهای روزمره مشکلی نداشته باشه کیفیت صفحه نمایش fullhdباشه برای دیدن فیلم باطری مقاوم داشته باشه در کل بتونم مدتی طولانی ازش استفاده کنم و نیاز به تعویض نباشه لطفا بهترین برند و باکیفیت ترین تو کم ترین رنج قیمت معرفی کنید نظر خودم تو برندها ایسوس بازم ممنون میشم از تجربیات شما اساتید تو این زمینه استفاده کنم سپاس
reza_96 (02-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام حدود 1500برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza_96 (02-01-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی نظرتون با مقایسه با برند معرفی شده کدومه بهتره ؟ASUS X552MJ - B - 15 inch Laptopبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maad (02-01-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعا بابت اینهمه زحمت ازتون سپاسگزارم ممنون میشم بگید اگه بودجه رو تغیر بدم حالا حدود100/200 ارزش داره برند بهتر و کیفیت بالاتر بخرم یعنی به نفع هست یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maad (03-01-16)
کاربر شهرسختافزار
تشکر ممنون میشم با بودجه میلیون پیشنهاد خودتونو بگیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo ThinkPad E550 - Bبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks