سلام
می خواستم بدونم چه راه هایی برای پی بردن به زمان کارکرد لپ تاپ وجود داره مخصوصا برای لپ تاپ های سونی لطفا توضیح بدید و اگر نرم افزاری برای این کار وجود داره حتما اسمش رو کامل درج کنید.
با تشکر
سلام
می خواستم بدونم چه راه هایی برای پی بردن به زمان کارکرد لپ تاپ وجود داره مخصوصا برای لپ تاپ های سونی لطفا توضیح بدید و اگر نرم افزاری برای این کار وجود داره حتما اسمش رو کامل درج کنید.
با تشکر
j@v@d (29-09-13)
|
تا جایی که من میدونم راه خاصی وجود نداره ، مگر اینکه برخی مدلها روی بایوس همچین قابلیتی رو پیش بینی کرده باشن که من ندیدم تا بحال
اما از روی مدل ، سال ساخت ، وضعیت ظاهری ، عمر باقیمانده باتری ، عمر دیسک درایو ، نوشته های روی کیبورد و یا حتی گرد و خاک داخل لپ تاپ میشه حدودی پی برد
Fastest in Iran
amir ghayour (30-01-13), j@v@d (29-09-13), life24 (30-01-13), msilver (03-02-13)
نمیدونم ولی فکر کنم راهی باشه مثل کنترل مدت زمان روشن بودن پاور و هارد ولی چطوری نمیدونم.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir ghayour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با نرم افزار Crystal Disk info می تونید مدت زمان کارکرد هارد Power on Hours رو پیدا کنید که به عبارت دیگه همون مدت زمان روشن بودن لپ تاپ هست :
( البته ممکنه 100% هم قابل اعتماد نباشه ( مثلا در صورت تغییر Firmware ) اما روی PC و لپ تاپ خودم که اعداد منطقی نشون داد )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
amir ghayour (30-01-13), Big$hadow (01-02-13), j@v@d (29-09-13), life24 (30-01-13), msilver (03-02-13)
با تشکر از شما منم تقریبا از همین طریق با این تفاوت که با نرم افزار HD Tune Pro به این جواب سئوالم رسیدم فقط یادم رفت زودتر بگم چون سرم شلوغ بود ولی باید قبلش تو هر دوتا روش مطمعن باشیم که هارد تعویض نشده باشه و آپدیت فریم ور هم کار هر کسی نیست و میشه به نتیجه اطمینان داشت.
j@v@d (29-09-13)
ممنون
کارم راه افتاد
به ما بسپار نمایندگی فروش نرم افزار حسابداری هلو
اگر قصد خرید نرم افزار حسابداری هلو دارید برای مشاهده لیست قیمت و مشاوره رایگان به وبسایت به ما بسپار مراجعه کنید.
خیالت راحت، به ما بسپار
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks