برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام شهریار جان استاد ه گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از توجه شما بسیار سپاسگذارم و به نظر من هم اید ه ی خوبیه که هر کدوم از اساتید یه دستگاه جدید میخرن بررسیش کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کمک میکنه به دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان به عنوان استادم دوست دارم در اولین فرصت که تونستین شما هم نظرتون و در مورد این لپ تاپ بفرمایین و اینکه آیا شما هم میگین برند اچ پی به درد نمیخوره یا عقیده ای دیگه ای دارین(در زمینه ی لپ تاپ!)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش چی میتونه باشه که برند اچ پی (لپ تاپ) تو دنیا همیشه جزو اولین یا دومین برند پرفروش لپ تاپ هست ولی توی ایران یک فوبی از این برند ایجاد شده !! (من اسمش و میذارم ترس از اچ پی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
والا استاد جان الان ک دارم این و مینویسم ساعت داره 3 بامداد میشه و دوربین عکاسی نه چندان با کیفیت من توی ماشین جا مونده و راستیتش حوصله ندارم برم بیارم اما روی جفت چشام فردا در اولین فرصت براتون به تعداد زیاد عکس از زوایای مختلف و با کیفیت نه چندان بد میزارم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همگی و تشکر ویژه از استاد گرانقدر شهریار جان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks