اقا e540 این مشکلاتو داره؟؟؟؟؟؟؟؟
- مدلی که بدست من رسید آن مدلی نیست که عکس آن را در این صفحه مشاهده می کنید و این جای گله دارد . برای مثال در عکس شما حسگر اثر انگشت را می بینید ولی در محصول چنین چیزی نیست . بهتر بود دیجی کالا دقیقا عکس های همان محصولی را که می فروشد بگذارد .
- بدترین چیزی که در این لپ تاپ دیدم صفحه کلید آن بود . کاملا غیر استاندارد . با جای کلید های نافرم . حالا جای دکمه fn و ctrl سمت چپ را می توانید در تنظیمات بایوس عوض کنید ولی به جای دکمه راست کلیک دکمه prtsc را گذاشته ! f ها با fn ترکیبی باید کار کنند . از همه فاجعه تر چاپ غلط علایم است . مثلا روی کلید 2 ردیف بالا علامت " زده شده که در حقیقت با گرفتن شیفت و 2 شما علامت @ را خواهید داشت . حالا برای امثال من که دیگه چشم بسته تایپ می کنیم مهم نیست ولی یک کاربر تازه کار چه ؟ عکسی که از صفحه کلید در سایت نهاده شده درست است و اصلا این عکس مربوط به این صفحه کلید نیست . برای همین اصلا بخاطر صفحه کلیدش این مدل رو توصیه نمی کنم . راستش اولین باری بود لنوو خریدم و این عدم رعایت استاندارد در صفحه کلید خیلی توی ذوقم خورد و عجیب اینه که در قسمت مزایا نوشته کیبورد و تاچ پد بسیار خوب و به این اشکالات هیچ اشاره ای نشده . امیدوارم سایر مدل های این برند این جور مسایل رو نداشته باشه .
Bookmarks