لینک بررسی مدل LENOVO
Lenovo IdeaPad Y50 Notebook Review - NotebookCheck.net Reviews
لینک بررسی مدل LENOVO
Lenovo IdeaPad Y50 Notebook Review - NotebookCheck.net Reviews
|
|
کاربر شهرسختافزار
مدل لنوو وسوسه برانگیزه ولی خب من مدل ایسوس رو بیشتر میپسندم
یه سوال دارم قیمت لنوو در حدود چهار میلیون تومنه درحالی که قیمت ایسوس روی 4.600.000 میچرخه.ایا این تفاوت قیمت پول برند ایسوسه؟
با این که در ظاهر لنوو سخت افزار به مراتب قوی تری داره.
به هر حال من و دیگر دوستان گفتنی ها رو اعلام کردیم . از خرید اسوس پشیمون نمیشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من جواب سوالمو نگرفتم.آیا این تفاوت قیمت پول برنده ایسوسه یا نه؟یا قیمت جهانیه لپ تاپ این قدره؟
قیمت جهانی اسوس از lenovo بیشتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (06-06-15)
کاربر شهرسختافزار
سیستم کولینگ لنوو در چه سطحیه؟آیا میتونه این سخت افزار رو خنک نگه داره؟
یا اینکه مثه ایسوس در حد متوسطه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
cool pad تهیه کنید بهتره. درسته که خنک کننده داره ولی نمیشه روش حساب کرد،cpu و چیپ گرافیک درزمان اجرای بازی های سنگین خیلی زود داغ میکنه. کول پد پلاستیکی نگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladkhan95 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-06-15), miladkhan95 (06-06-15)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخواستم بدونم اگه من asus g551jm بخرم و بعد میتونم گرافیکش که مدل geforce gtx 860m هست رو با مدل GeForce gtx 980m 4gb جای گزین کنم?
این قابلیت داره؟
میشه بگید هزینه اش چقدر میشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks