مدل چهارمی ، پردازنده ی Ryzen 5 3500u داره .
تفاوت کش اش زیاد نیست . بستگی داره . گاها ، Ryzen 5 3500u ، بهتر عمل میکنه و گاها i5 8250U . هر چی که باشه ، تفاوت شون زیاد نیست و اندک هست و به چشم نمیاد . شاید بشه گفت در کل Ryzen 5 3500u عملکرد اندکی بهتری نسبت به i5 8250U داره .

خیز. همین پردازنده ها هم کم اند (به احتمال بسیار زیاد . خودم با اندروید استودیو و شبیه سازها کار نکردم اما ظاهرا اسنادی که در اینترنت نشون میدن) .
بصورت استاندارد ، به پردازنده ی 6 هسته ای ، 8 هسته ای یا بالاتر برای کارتون نیاز هست .
ولی سیستم اولی و دومی و چهارمی ، توی این لینک هایی که دادید ، در رقابت تنگاتنگ با هم هستند و بهترین ها در اون لینک هایی که دادید هستند (مخصوصا اولی) .

داغ کردن ، بسته به کیفیت کار و سیستم خنک کننده ی لپتاپ تون داره . گفتم که . از این لحاظ ، ایسوز (مخصوصا مدل های بهترش) را ترجیح میدم . lenovo ideapad را نمیشناسم اما اگه قوی نباشه ، فکر نکنم ضعیف هم باشه . احتمالا از لحاظ کیفیت کار ، در حد متوسط هست . خرید کولر مجزا را هم فراموش نکنید .

کرش ، چندان ربطی به سیستم نداره (حداقل به پردازنده) . بیشتر باگ های سیستم عامل و مخصوصا درایورها (و ناسازگاری شون با هم) باعث کرش میشه .

توی اون گزینه های لپتاپ هایی که لینک دادین ، دومی ، یکی از بهترین هاست .

این هم لپتاپ خوبی هه و در حد لپتاپ دومی .
من توی این سایت مقایسه کردم شما هم ی نگاه بزنبنظرتون کدوم بگیرم ؟
اگه بخوام بگیرم بین این سه مدل دومی + (لینک اخری که گذاشتم) و جهارمی بین همین سه مدل خب شما هم آگاه هستید با توجه به این قیمت کالاها داشتن هر چه اطلاعات بیشتر و خرید کالا حتی کمی قویتر هم خودش غنیمته
حالا بنظرتون اگه شما بودید کدوم مدل رو پیشنهاد میدادید؟
(من نمیدونم چرا فرکانس پردازنده ریزن قویتره ولی در بیشتر موارد ضعیف تره)