سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل msi هم چک کنید
MSI MODERN 15-AA
ترکیب پردازنده + گرافیک خوبی داره
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل msi هم چک کنید
MSI MODERN 15-AA
ترکیب پردازنده + گرافیک خوبی داره
H@3!N (28-08-21), SajjadKhati (29-08-21), Speed Racer (29-08-21)
|
پردازنده سری u هست که برای کار من خیلی اذیت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل رو انتخاب کردم و ظاهرا مناسب منه
قیمت و خرید لپ تاپ ام اس آی GF75 THIN 10SCSR i7/16GB/1TB+512GB SSD/4GB||لیون کامپیوتر
فقط 17 اینچ بودنش حملشو سخت میکنه
مدل 15 اینچ هم نامپد نداره
این دستگاه خوبیه . مدل 15 هم چند وقت پیش بود باید بگردی . به شرکت ماتریس تماس بگیری میگند کدوم نمایندگان موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپتاپ msi کیفیت خوبی دارند و چند نفری که توصیه کردم راضی بودند .
H@3!N (28-08-21), Speed Racer (29-08-21)
سایت لیون کامپیوتر مدل 15 اینچش هم داره ولی مشکل اینه که نامپد ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نامپد نباشه خیلی رو اعصابمه
17 اینچ هارد 1 ترا و 500 ssd داره و 3 تا usb 3 ولی 15 اینچ فقط 1 ترا ssd داشت و 2 درگاه usb
چون تفاوت قیمتشون کم بود همون مدل 17 اینچشو سفارش دادم
فکر کنم حالا بخاطر حملش به مشکل بخورم
مرسی
آخرین ویرایش توسط H@3!N در تاریخ 28-08-21 انجام شده است
مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وزنش 2.300 تفاوتی چندانی با لپتاپ های 15 اینچ نداره شاید 200 گرم .
ممنون سلامت باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره وزنش تفاوت نداره ولی بیشتر نگران ابعادش هستم
کیف و کوله ی مناسب 17 اینچ هم بسختی پیدا میشه
|
فکر میکنم موجود باشه توی دیجی کالا و همین لیون کامپیوتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks