بین 10 تا 15 میلیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بین 10 تا 15 میلیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
یک توضیح مختصر میدم با این بودجه لپتاپ هم بخرید با توجه به قیمت دلار در حال حاضر مدل خیلی مطلوبی نمیتونید بخرید به نظرم خرید یک سیستم میتونه خیلی منطقی باشه مخصوصا امکان ارتقا در آینده هم باید در نظر بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali195 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم یک سیستم با APU های سری 3 رایزن تهیه کنید بعدا میتونید گرافیک هم تهیه کنید
CPU RYZEN 5 3400G
MAIN MSI B450 GAMING PLUS MAX
RAM 2* 8GB CRUCIAL 2400
POWER GREEN 4OOW ECO
CASE GREEN AVA
SSD 240GB WD GREEM
HDD 2TB WD BLUE
به دلیل قیمت بالای پاور ها مدل 400 وات رو نوشتم . اگر امکانش رو دارید مدل 550 وات سری UK بگیرید که بعد میتونید گرافیک هم اضافه کنید
SajjadKhati (14-04-20)
کاربر شهرسختافزار
اقا امید ممنون از راهنماییتون.اگر میشه با این بودجه حالا تا 16 تومان یکی دو تا مدل لپ تاپ معرفی کنید که کار راه انداز باشه شاید بخاطر نیاز به جابجایی به لپ تاپ احتیاج داشته باشن.و همچنین لپ تاپی که از نظر شما مطلوب باشه چه مدل و یا کانفیگی هست ایا با سه یا چهار تومان افزایش بودجه میشه بهش رسید.و این apu رایزن که معرفی کردین توانای اجرای نرم افزار matlab رو داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali195 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این APU بسیار قوی هست . برای شخصی که 3DMAX هم کار میکرده توصیه کرده بودم و راضی بودند .
خواهش میکنم
Acer Aspire VX5-591G-710B - 15 inch
قیمت 16 تومن
-------------
Acer Aspire 3 A315-55G-79LN -15
این مدل محدوده 12.800
ارتقا رم به 16 گیگ و خرید یک SSD یک ترابایت تبدیلش میکنه به دستگاه عالی
هم از نظر سرعت هم از نظر میزان شارژدهی
چون SSD سرعت ویندوز را افزایش میده و روی نگه داشتن شارژ باتری هم موثره
SajjadKhati (14-04-20)
کاربر شهرسختافزار
اقا امید تصمیم گرفتم همین لپ تاپ ایسر مدل Acer Aspire 3 A315-55G-79LN رو که معرفی کردین خریداری کنم.ایا پردازنده گرافیکش geforce mx230 باشه قابل اتکا هست؟ و یه مورد دیگه "به یک لپ تاپ مدل acer Aspire 3 A315-55G-5850 برخورد کردم که مشخصات تقریبا یکسانی با لپ تاپ قبلی داره و حدود 1.5 میلیون ارزونتره و یک مزیت که نسبت به اون یکی داره این هست که رزولوشن full hd داره اون یکی رزولوشن hd داره اما عیبی که داره این هست که پردازندش i5 نسل دهم هست و اون یکی i7 نسل دهم.در واقع رزولوشن بهتری داری داره اما پردازندش ضعیفتره و کمی ارزونتره.
https://laptopmedia.com/comparisons/intel-core-i7-10510u-vs-i5-10210u-dont-throw-your-money-at-the-i7/
در مقایسه ای که انجام دادم تفاوت زیادی بین i5 و i7 ندیدم.حالا نظر شما چی هست این بنچمارک معتبره. کدوم رو خریداری کنم.
بله نیازهای شما رو کاور میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali195 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببنید خودم نظر مثبت کاملی به پردازنده های نسل دهم اینتل ندارم . درجا زدند ولی این پردازنده برای کار شما کفایت میکنه
فقط توصیه من را جدی بگیرید رم و SSD واقعا نیازه . SSD روی سرعت لپتاپ معجزه میکنه مخصوصا سامسونگ 860 EVO
SajjadKhati (15-04-20)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks