تشکر آقا امیر حسین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . فرضا در سیستم دسکتاپ ام (H97-D3H) ، رم هام با فرکانس و تاخیر متفاوتی هستن که وقتی تنظیمات بایوس (برای قسمت رم) ، روی پیش فرض باشه ، به درستی کار میکنه . اما برندشون یکسان هست (kingston hyperx) که بعید هه که نوع برند ، مهم باشه (برند متفاوت با فرکانس متفاوت را هم تست کردم ، همین جوری بود و مشکل نداشت) .
اما تجربه اش را با لپتاپ ندارم . به نظر بعید میاد که لپتاپ هم این طور نباشه . نمیدونم .
البته شاید در سیستم دسکتاپ ام ، برای رم هام ، پروفایل cas latency در فرکانس های مختلف تعریف شده باشه که بایوس در مادربرد ، روی یکی از این پروفایل که در همه ی رم ها یکسان بوده باشه ، تنظیم شده باشه (پروفایل هایی که در جدول timing در cpu-z هستن . اونها پروفایل هستن دیگه؟ درسته؟) . باز هم نمیدونم .
الان ، فرضا این طوره که اون رم adata که فرکانس 3000 و تاخیر cl17 داره ، آیا براش پروفایلی در فرکانس 3000 و تاخیر cl22 تعریف شده یا هر پروفایل دیگه ای که با پروفایل رم لحیم شده در برد ، یکسان بشه تا بایوس مادربرد اون پروفایل را انتخاب کنه تا هر دو در یک پروفایل کار کنن تا مشکلی ایجاد نشه؟ این طوره؟
خودم نمیدونم .
واسه ی همین میگین که اون رم دومی (رند ocpc) که فرکانس و تاخیر یکسانی با رم لحیم شده در برد داره را انتخاب کنم؟
چون فرضا ممکنه رم لحیم شده در برد ، پروفایل های دیگه ای که با پروفایل های دیگه ی اون رم adata یکسان باشه را نداشته باشه؟ این طوره؟
بله . میدونم . منظورم این رم (که روی اسلات هست) ، نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برند این رم ، micron هست که توی cpu-z نوشته هست .
بله 4 گیگ آنبرد داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من در تصویر ، پیداش نکردم . پیداش نکردم که کجاست (فقط از جنبه ی اطلاعات عمومی پرسیدم که پیداش کنم تا برند و ... اش را بفهمم . وگرنه مهم نیست) .
مهم نیست . ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس ها ، همون موقعی گرفتم که ازتون درباره ی تغییر و جایگزین کردن ssd ، کمک گرفته بودم .
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به فامیلم گفته بودم بخاطر اینکه رم های اونها کیفیت بالایی ممکنه نداشته باشه و معمولی باشه (مثل رم معمولی من در عکس بالا که برند micron و کیفیت معمولی هست) ، گفتمش که خودش جدا تهیه کنه و حالا برای نصب ، به گارانتی یا هر جای دیگه بده .

Bookmarks