هم باید فرکانس ها یکسان بشن هم تاخیر ها، حالا باید به یک عددی برسن رم با تاخیر کمتر بیشتر بشه یا برعکس.
اما ممکنه اون مقدار تاخیر یکسان برای و تا رم متفاوت وجود نداشته باشه. در این صورت اگه پی سی باشه که میشه دستی خب تغییرش داد اما چون لپ تاپ توی قدیم تر ها ممکنه حتی تصویر هم نده.
چون جدید تر ها تصویر میده اما هر از گاهی ممکنه صفحه آبی بیاد یا ریست بشن.
تشکر آقا امیر حسین .
بله . فرضا در سیستم دسکتاپ ام (H97-D3H) ، رم هام با فرکانس و تاخیر متفاوتی هستن که وقتی تنظیمات بایوس (برای قسمت رم) ، روی پیش فرض باشه ، به درستی کار میکنه . اما برندشون یکسان هست (kingston hyperx) که بعید هه که نوع برند ، مهم باشه (برند متفاوت با فرکانس متفاوت را هم تست کردم ، همین جوری بود و مشکل نداشت) .

اما تجربه اش را با لپتاپ ندارم . به نظر بعید میاد که لپتاپ هم این طور نباشه . نمیدونم .
البته شاید در سیستم دسکتاپ ام ، برای رم هام ، پروفایل cas latency در فرکانس های مختلف تعریف شده باشه که بایوس در مادربرد ، روی یکی از این پروفایل که در همه ی رم ها یکسان بوده باشه ، تنظیم شده باشه (پروفایل هایی که در جدول timing در cpu-z هستن . اونها پروفایل هستن دیگه؟ درسته؟) . باز هم نمیدونم .

الان ، فرضا این طوره که اون رم adata که فرکانس 3000 و تاخیر cl17 داره ، آیا براش پروفایلی در فرکانس 3000 و تاخیر cl22 تعریف شده یا هر پروفایل دیگه ای که با پروفایل رم لحیم شده در برد ، یکسان بشه تا بایوس مادربرد اون پروفایل را انتخاب کنه تا هر دو در یک پروفایل کار کنن تا مشکلی ایجاد نشه؟ این طوره؟
خودم نمیدونم .

واسه ی همین میگین که اون رم دومی (رند ocpc) که فرکانس و تاخیر یکسانی با رم لحیم شده در برد داره را انتخاب کنم؟
چون فرضا ممکنه رم لحیم شده در برد ، پروفایل های دیگه ای که با پروفایل های دیگه ی اون رم adata یکسان باشه را نداشته باشه؟ این طوره؟

در مورد رم شما که اون که جدا هست از همون cpu-z مینویسه سازنده رم رو. همچنین همون برچسب تویین موس رو یکم بلند کنید چیپ های حافظه روش هستن و برندش رو نوشتن روش.
بله . میدونم . منظورم این رم (که روی اسلات هست) ، نیست .
برند این رم ، micron هست که توی cpu-z نوشته هست .

اگه آنبرد هم داره معمولا نزدیک به پردازنده هستن (شبیه همونایی که روی رم جدا میتونید ببینید) البته گاهی اوقات تو بعضی لپ تاپ ها ممکنه زیر کولر یا هیت سینک یا حتی چیز دیگه ای پنهان شده باشن.
بله 4 گیگ آنبرد داره .
البته من در تصویر ، پیداش نکردم . پیداش نکردم که کجاست (فقط از جنبه ی اطلاعات عمومی پرسیدم که پیداش کنم تا برند و ... اش را بفهمم . وگرنه مهم نیست) .

عکسی از هر قسمت لپ تاپ قسمت برد جوری که مارک همه چیپ ها مشخص باشه بفرستید حتی شده چن عکس جدا جدا میشه تشخیص داد که چی هستن.
مهم نیست . ممنون .
این عکس ها ، همون موقعی گرفتم که ازتون درباره ی تغییر و جایگزین کردن ssd ، کمک گرفته بودم .

برای اون یکی لپ تاپ که گارانتی داره خب مسلما باید ببرید گارانتی براتون این کار رو انجام بده و اونا خودشون رم دارن.
بله .
اما به فامیلم گفته بودم بخاطر اینکه رم های اونها کیفیت بالایی ممکنه نداشته باشه و معمولی باشه (مثل رم معمولی من در عکس بالا که برند micron و کیفیت معمولی هست) ، گفتمش که خودش جدا تهیه کنه و حالا برای نصب ، به گارانتی یا هر جای دیگه بده .