خب اختلاف گرافیکا خیلی زیاده؟ چون حقیقتش برای بازی من تو خونه سیستم دارم و اون جواب همرو میده ولی برای سفر میخوام این لپتاپ رو و بازم با توجه به قیمت کمترش و امکانات همراه بیشترش و ظاهرش اونو میپسندم. فقط در صورتی اون 551 رو انتخاب میکنم که اختلاف گرافیک فاحش باشه و اصلا قابل مقایسه نباشه که طبق بنچمارکایی که دیدم خیلی تفاوتی ندارن! اگر تفاوتشون فقط کارت گرافیکه زیاد برام مهم نیست چون بازم بجاش مدل 56 رم 12 داره و هارد 7200 که مال 551 8 گیگ رم و هارد 5400 داره! واقعا انتخاب بینشون برام سخته :دی ولی اگر بازم بحث خوب و خوب تره تصمیم دارم G56 رو بگیرم چون برام زیاد مهم نیست که از DX12 پشتیبانی کنه یا نه و گرمای سیستم هم که خب جایی که میخوام گرم نشه بازی نمیکنم و مشکلی با اون ندارم جایی هم که بازی میکنم اگر گرم بشه مشکلی ندارم! ولی اگر واقعا مدل 56 مدل خوبی نیست بیخیال اون مدل بشم و اگرم باز اختلاف فاحش وجود داره بین 2 کارت گرافیک این مدل هم هست که قدرت خوبی داره : ASUS G550JX i7-8-1-4
و البته نظرتون رو در باره این هم بگین لطفا ASUS G551JW

ببخشید وقتتون رو گرفتم! ممنون خیلی :)
سوالتون تفکیک شده بپرسید ممنون میشم . اختلافش در بازدهی بالاتر در ویندوز 10 و دایرکت ایکس 12 میباشد . مصرفش هم خیلی کمتر هست .