سلام
مدل لپتاپ فامیلم Asus VivoBook X515JA هست (که چند مدت پیش براش گرفته بودم) .
رم اش هم ، هر چند درون لپتاپ را باز نکردم ، اما یه 4 گیگ داره که احتمالا روی مادربردش باشه .
همین رم اش ، 4GB DDR4 3200MHZ CL22 هست . پردازنده اش هم i3 1005g1 هست .
لپتاپ اش را باز نکردم که متوجه بشم که فرکانس و جزئیات رم اش چیه . از اینجا میگم که فرکانس اش 3200mhz هست چون وقتی با aida64 ، استرس تست برای رم گرفتم ، در سربرگ Memory در نرم افزار cpu-z ، بخش DRAM Frequency تا حداکثر ، به مقدار 1597 رسید (که دو برابرش میشه همون 3200mhz دیگه) .
ضمنا ، سربرگ SPD ئه این نرم افزار ، در گزینه هاش 2 اسلات برای رم داره که هر دو تا خالی هستن که احتمالا بخاطر این باشه که چون این حافظه ، روی برد تعبیه شده باشه (واسه ی من هم مدل X415JA هست و برای اون حافظه ی 4 گیگ ام که روی برد هست ، توی این سربرگ ، هیچ اطلاعاتی براش وجود نداره . و همچنین برای من هم مثل همین زده که 2 اسلات داره اما زمانی که قبلا باز کرده بودم ، اگه یادم باشه و اشتباه نکنم ، فقط یک اسلات رم داشت) .
مشخصات cl ئه این رم فعلی اش که احتمالا روی بردش هست ، را هم توی سربرگ Memory نوشته بود که 22 هست .
میخواد یه رم 8 گیگ بهش اضافه کنه . و همچنین ssd که مدل samsung 870 evo را میخواد بذاره (ssd m.2 نمیخواد) .
برای رمش ، مدل های زیر را براش در نظر گرفتم :
مدل اول Adata XPG Hunter 8GB 3000Mhz CL17 DDR4با گارانتی آونگ به قیمت 1.2 تومن
مدل دوم OCPC MSV8GD432C22 8GB 3200Mhz CL22 DDR4 با گارانتی آواژنگ به قیمت 1.1 تومن .
دقت کنید که باس رم اول ، فرکانس 3000mhz داره و رم دوم فرکانس 3200mhz .
فرکانس رم فعلی اش ، 3200mhz هست .
توی بردهای 7 سال پیش به این ور (از جمله مادربرد دسکتاپ خودم که H97-D3H هست) ، هیچ مشکلی نیست که دو تا رم ، هم باس نباشن . خود بایوس مادربرد ، به پایین ترین فرکانس رم های موجود ، تنظیم میکنه . اما جریان لپتاپ ها را نمیدونم .
-----
آیا توی لپتاپ هم اگه هم باس نباشن ، مشکلی وجود خواهد داشت؟
هر چند مطمئن نیستم ولی بعید میدونم که لپتاپ های جدید ، مشکلی با هم باس نبودن داشته باشن . دارن؟
کلا شما بین اون دو رم ، کدوم را پیشنهاد میدید؟ و همچنین از لحاظ سازگاری؟
برند ocpc را نسبت به adata ، خیلی کمتر شنیدم .
تشکر .
Bookmarks