دیگه ته ته ته ته تهش 15 تومن. :)))
ولی اگه میلیاردر هم بودم، بازم در همین حد 14-15 تومن خرج می‌کردم. کلاً واسه هرچی تا یه حدی خرج می‌کنم. مثلاً واسه یه گوشی تا 4-5 تومن. یا واسه هدفون تا 2-3 تومن. اینجوری نیستم که برم گوشی آیفون 11 پرو مکس یا هدفون سنهایزر HD800 بگیرم.
اگه بیش از حد خرج کنم، یه حس سنگینی بهم دس میده. می‌گیرین که چی میگم؟ :)

در مورد گیم... همه‌جوره بازی می‌کنم دیگه. از امولاتور PS1 بگیر تااااا Resident Evil 2 Remake.
مجموعه‌ی سبک‌ها و سری بازی‌های موردعلاقه‌م خیلی گسترده‌س کلاً. از دوران‌ها و کنسول‌های مختلف هم هستن. از دهه‌ی 90 تا الآن...
وگرنه اگه قرار بود صرفاً یه FIFA و یه PES و یه GTA V بازی کنم، بدون شک می‌رفتم یه لپ‌تاپ خیلی ارزون و یه PS4 می‌گرفتم.
ولی بذارین این بخش رو واستون ساده‌ترش کنم... اگه بخوام بازیِ خیلی سنگینی مثل Red Dead Redemption 2 رو با رزولوشن 1080p و گرافیک Ultra و فریم 60 بالا بیارم، ارزون‌ترین CPU و GPU که می‌تونن این کارو بکنن کدومن؟

در مورد کارت صدا... کلاً می‌خوام با کیفیت خیلی بالا آهنگ گوش کنم. یکی از دلایلی که باعث میشه بخوام هارد 2 ترابایت بگیرم اینه که قراره آرشیو آهنگام با فرمت FLAC باشه اکثراً. و اینکه می‌خوام از هدفونی استفاده کنم که به این راحتیا درایو نمیشه. Beyerdynamic DT 990 250 ohm.
گرافیک RTX 2060 در بازی Red Dead Redemption 2 در تنظیمات Ultra و روی رزولوشن فول اچ دی حدودا 44 فریم میده. به نظرت مناسبه