سلام ....
بین لپتاپ های برند Alienware. Asus,Razer blade ,Msi کدوم رو پیشنهاد میدین؟
حداقل بتونه چهار و پنج سال بازی ها رو روان ووخوب اجرا کنه؟البته با کیفیت
سلام ....
بین لپتاپ های برند Alienware. Asus,Razer blade ,Msi کدوم رو پیشنهاد میدین؟
حداقل بتونه چهار و پنج سال بازی ها رو روان ووخوب اجرا کنه؟البته با کیفیت
|
سلام قصد خرید از خارج کشور دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamidzohan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون قیمت دلاری نمیشه اینطوری اظهار نظر کرد .
قیمت دلاری سخته چک کردن ولی این گزینه ها را بررسی کنید اگر قصد خرید دلاری دارید
MSI GS65 Stealth-007
Alienware 17 R5 AW17R5
Acer Predator Helios 500 PH517-51-72NU
DOOM999 (09-05-20)
بله ,به دلار میخواستم خرید کنم,تحقیق هم زیاد کردم..msi این مدل و که گذاشتین ,زیرش داغ میکنه..مدل ایسر هم کیفیت ساخت و قدرتش شو نمیدونم خوب هست یا نه؟
لپتاپ های گیمینگ همین مورد رو دارند کم و بیش با این کانفیگ طبیعه. داغ کردن زیر دستگاه مشکل به حساب نمیاد بلکه یعنی حرارت به خوبی در حال دفع شدن هست . این مدل MSI از نظر سخت افزاری و گیمینگ هر چه نیاز دارید را محیا کرده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamidzohan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ACER هم پرداتور هم مدل گیمینگ این شرکت هست و تو بررسی ها خوب بوده است .
DOOM999 (09-05-20)
خیلی ممنون از راهنماییتون...امروز این مدل لپتاپ رو دیدم ..فعلا منصرف شدم از خرید ...این مدل جدید با کارت گرافیگ Rtx3000
Intel® Core(TM) i7-9750H
16Gb Ram
Display: 43,9 cm (17,3 Zoll)
NVIDIA Quadro RTX 3000
Gaming-Notebook Precision 7740-VNCFR, Windows 10 Pro 64-Bit
اگر گیمر هستید .کوادرو خیلی برای کار شما مناسب نیست . کوادرو تخصصی برای رندرینگ و پردازش گرافیکی کاربرد دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamidzohan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamidzohan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چطوری از خارج به دلار خرید می کنی. مثلا من بخوام PC بخرم و سی پی یو 400 دلار باشه و همینطور قطعات دیگه وقتی وارد ایران بشه گمرک تعلق می گیره یا چون فقط برای خودم می خوام مشکلی نداره. بعد این 400 دلار در همین نرخ روز دلار ضرب می شه. می شه سی پی یو Ryzen 3800X رو برام محاسبه کنی که از خارج بخرم چقدر برام تموم می شه.
علیک سلام...داداش من ایران نیستم...متاسفم نمیدونم چیزی دربارش🌹
خیلی ممنون از اینکه وقتتون ر بهم دادین..
هنوز موفق نشدم لپتاپ دلخواه خودمو پیدا کنم.
میشه لطف کنین, راهنمایی کنید از بین این دو گزینه کدومش و میتونم با خیال راحت استفاده کنم؟
Razer blade base 15
39,6 cm (15,6") Full HD, 144 Hz, 1920 x 1080
Intel® Core™ i7-10750H 5 GHz)
16 GB Dual-Channel-RAM DDR4-2933 MHz (8 GB x 2)
512 GB PCIe SSD M.2 NVMe PCIe
NVIDIA GeForce RTX 2060 mit Max-Q Design
Msi GE75 10Sf-Raider 17
43,9 cm (17,3") Anit-Glar, IPS Full HD, (240Hz)1920 x 1080
Intel Core i7-10750H ( 5,00 GHz, 12 MB)
16 GB DDR4-2666 (2x 8 GB Dual-Channel)
512 GB (M.2 PCIe 3.0 NVMe) + 1 TB HDD (2,5" )
NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8 GB
GDDR6 VRAM
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks