3700 خریدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
3700 خریدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با این قیمت ها خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.اومد چه تست هایی انجام بدم؟تا اینجا میدونم دما رو چک کنم.تست نصب ویندوز رو انجام بدم.هارد رو با hdsetinel ببینم سالم هست یا نه.دیگه چه کار هایی لازمه؟و صفحه لپتاپ رو با چی ضدعفونی کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amir.t.1261 در تاریخ 22-10-20 انجام شده است
تست با برنامه passmark burnintest تست هارد با hdtune و فول اسکن error . تمیز کردن هم با پارچه بدون پرز مرطوب به الکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برنامه ای که گفتید خیلی نبره زیر فشار نابودش کنه.و میشه وسطش کنسل کرد یا باید تا ته بره و یا سیستم رو هنگی میکنه که نشه کنسل کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تست استاندارده برای تست سلامت قطعه .قطعه سالم زیر تست خراب نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من یه ویندوز 8.1 پرو اپدیت سال 2014 دارم.یدونه 8.1 اینتر پرایز اپدیت سال 2020.کدوم رو نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks