سلام
لپ تاپ برای برنامه نویسی تا سقف 25 میلیون تومان چی پیشنهاد میشه؟
خودم Lenovo IdeaPad 5 i5 1135G7 16 512SSD 2 MX450 FHD
رو پسند کردم
سلام
لپ تاپ برای برنامه نویسی تا سقف 25 میلیون تومان چی پیشنهاد میشه؟
خودم Lenovo IdeaPad 5 i5 1135G7 16 512SSD 2 MX450 FHD
رو پسند کردم
آخرین ویرایش توسط Milandini در تاریخ 04-06-21 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم نیم نگاهی به این محصول هم داشته باشید . البته سطح برنامه نویسی شما نمیدونم در چه حد هست ولی این کانفیگ سالها پاسخگو هست
ASUS TUF FX505DT-HN665
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برنامه نویسی Backend انجام میدم. خیلی به گرافیک احتیاج ندارم. برام مهم رم-نمایشگر(جلوگیری از خستگی چشم) و در آخر CPU هست
موارد شخصی هم دوست دارم بدنه لپ تاپ فلزی باشه و حتما زیر 2 کیلو وزن داشته باشه
با این توصیفات به نظر میرسه ideapad 5 به جز گرافیک، از باقی جهات از fx505dt سرتر باشه(سی پی یو- رم- دیسپلی- بدنه و وزن)
بازم مایلم نظر شما هم رو بدونم
اگر به پردازش گرافیکی نیاز ندارید خوب همون مدل خودتون گزینه بدی نیست .چون در حال حاضر بالای 90 درصد پلتفرم ها از پردازش پردازنده گرافیکی پشتیبانی میکنند .lenovo روی بعضی از مدل ها کیفیت مادربرد با مشکلاتی همراه بوده . نسبت به ایسر و ام اس آی و ایسوس ریت خرابی بیشتری داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این مدل با توجه به بررسی هایی که داشتم توانسته رضایت نسبی خریدران و کارشناسان بررسی کننده قطعات را جلب کنه .
من مشکل بودجه ای پیدا کردم و قصد دارم زیر 20 میلیون خرید کنم. به نظرتون Msi Modern 15 با این کانفیگ و قیمت چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i3-10110u-8gb-256gb-intel-fhd
17.500 تومن
به نظرتون سی پی یو 10110u برای کارهای برنامه نویسی غیر سنگین مناسبه؟
پردازنده چندان قدرتمند نیست . من به شخصه پردازنده های زیر 4 هسته ای رو پیشنهاد نمیکنم این پردازنده دو هسته ای با 4 رشته پردازشی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به بودجه این رو توصیه میکنم
Acer Aspire 3 A315-57G-559W
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط سعی کن هر لپ تاپی که می خری از سایت زیر نخری چون چند تا از بچه ها از این سایت خرید داشتن و اصلا راضی نبودن
کد:bprshop.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks