لپتاپ متوسطی هست . این مواردی که شما گفتید رو نشنیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپتاپ متوسطی هست . این مواردی که شما گفتید رو نشنیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظر شما Asus N56JR رو بگیرم یا Lenovo Y5070 و یابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدAcer Aspire V3-772G
فکر نکنم قیمتشون زیاد تفاوت داشته باشه. راستی گرافیک GTX 760 دو گیگ که رو ایسوزه بهتره یا GT 750 چهار گیگ که رو ایسر هست .توروخدا یه مدل خوب بگین بگیرم سرم درد گرفت اونقدر تو نت گشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Acer Aspire V3-772Gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسختون فقط میشه بگین علت این که این مدل رو به asus ترجیح میدید چیه (البته من میخواهم مدل 8 گیگ رم شو بخرم) مگه گرافیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدGTX 760 بهتر نیست؟ می شه توضیح بدید؟ اگه خواستین پیام خصوصی بدید و اطلاع بدید.
آخرین ویرایش توسط Mahdi^1 در تاریخ 18-10-14 انجام شده است
دوست عزیز به این شکل که شما سرگردان شدید آخر سرهم موفق به خرید لپتاپ نمیشید . تجربه نشون داده بهم . ایسر رو بیشتر میپسندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (18-10-14)
ممنون از راهنمایتون من رفتم پاساژ و هر سه شونو از نزدیک مشاهده کردم. ولی من Asus رو بیشتر می پسندم چون بدنه ی Y5070 o خیلی زمخته و از نزدیک که دیدمش انگار خوب به هم چفت نشده و با آب دهن چسبوندنش به هم و اینو هم بگم که گرافیک gt750 خیلی داغ میکنه و نسل بعدیش GTX760 که روی ایسوز هست اصلا داغ نمی کنه و قدرتش هم بیشتر شده ولی گرافیک GTX850 لنوو دیگ خیلی زیاده و خیلی داغ می کنه و لنوو به نظر من سیستم خنک کنده ای به خوبی ایسوز و برند های دیگه ای که از این گرافیک توی سیستم های گیمینگشون استفاده می کنند روش نزاشته اینو میتونید تو سایت NotebookCheck ببینید و امتیازات این دو لپ تاپ رو هم با هم مقایسه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا لنوو یه لپ تاپ مخصوص گیمینگ مثل سری RoG ایسوز تا حالا بیرون نداده و و معلومه که تجربه ی ایسوز بیشتره . فقط که سخت افزار خفن مهم نیست این که لپ تاپ بتونه از اون سخت افزار استفاده کنه مهمه که Asus به لطف سیستم خنک کنندش خیلی عالیه ولی لنوو هنوز به نظر من اول کاره و هرجوری هست سخت افزار رو میچپونه تو یه قاب زیبا ولی نه به کیفیت ایسوز وایسر و میفرسته بیرون. لنوو برند خویه ولی این نظر شخصی منه.
تا اینجای حرف های من خطاب است به آقای
acer هم صفحه نمایشش در برابر رزولوشنش بزرگه و گرافیکش هم از ایسوز ضعیف تره و خودتون هم میدونید که ایسر ابهت و زیبایی ایسوز رو نداره (لامصب ایسوز انگار یه تیکه است ولی لنوو و ایسر اصلا این حس رو به آدم نمیده) بازم ممنون از راهنمایتون
امیدوارم نظرم به درد بقیه هم بخوره.
آخرین ویرایش توسط Mahdi^1 در تاریخ 18-10-14 انجام شده است
|
در کل امیدوارم هر مدلی که تهیه میکنید . براتون سالها بدون مشکل کار کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi^1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا بازار بسیار رقابتی شده .هر برندی مزایای خاص خودش رو دارد . مسئله حرارت تو اکثر مدلهایی که دارای کانفیگ بالا هست مشترک هست . البته اسوس به دلیل جنس بدنه خوب عمل کرده است .
Mahdi^1 (18-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks