خیلی ممنون. هدفم از خرید این لپتاپ فقط کارای شخصیم مثل آفیس، مرورگر وب، گاهی ادیت های ریز در فتوشاپ، فیلم و سریال، و کارای روزمره. الته بعد از اینکه یه رم ۸ خریدم بشه ۱۲ گیگ میتونم نرم افزار های کدنویسی مثل PHPStorm و یا Android Studio رو هم نصب کنم. کارای سنگین نمیکنم زیاد. همین ۱۲ گیگ کافیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اینکه زنگ زدم همین سایتی که پست اول لینک کردم گفت کالا روی جعبه ش زده گارانتی رو. گقت خیالتون راحت باشه گارانتیش معتبره. حالا نرسیده دستم فردا احتمالا برسه. ببینم چی میشه.
در مورد اس اس دی هم بگم که من زیاد فضا نیاز ندارما. یه هارد اکسترنال ۴ تراباید وسترن دارم از این کوچیکا هرچی اطلاعات دارم داخل اونه و توی لپتاپ اصولا چیزی نگه نمیدارم. ولی برام رم مهمه چون ۴ گیگ کمه. حداقل باید یه ۸ بندازم
و اینکه در خصوص رم پرسیدم اخه بعضا من دیدم مثلا ۳ مدل رم روی یه لپتاپ تست کردن یکی دوتاشون کار نکرده فقط یه مدلش کار کرده و سخت افزارش شناسایی شده. واسه همین میترسم بخرم نخوره به لپتاپ.
و در اخر یه سوال در مورد پردازنده. اینه که پردازنده ی این لپتاپ i3 1215U هست. قدرتش چطوره؟ قدرت گرافیکش چطور؟ چه بازی هایی میشه روش نصب کرد؟
اینجا بنچمارک پردازنده رو داشتم میخوندم انگار گرافیک خوبی هم داره! نسل ۱۲ هست AlderLake هست.

Bookmarks