در مورد مودم های HSDPA USB Modem و یا 3G USB Modem و یا GSM USB Modem و یا GPRS USB Modem ها؛من حدود 2 سال میشه که با مدل های مختلفشون کار کردم.
تنها باید چند نکته ی اساسی رو در مورد این مودم ها بدونید.
1-اول اینکه نویز کمی داشته باشند،یعنی زمانی که به پورت USB وصلشون می کنید،نباید از نویزی که روی باندهای Speaker میندازن آزرده بشید،اکثر این مودم ها چنان سر و صدایی روی باند اسپیکر میندازن که مجبور به خاموش کردن اسپیکر میشید.(مخصوصا در PC) برخی هاشون خیلی کمتر و در حد قابل تحمل هستند.
2-دوم اینکه اگر در محلی هستید که دور از انتن ایرانسل تشریف دارید،استفاده از این مودم ها و بکارگیری سرویس GPRS ایرانسل در مدتی کوتاه بیماری اعصاب روان برای شما به ارمغان خواهد آورد به خاطر سرعت بسیار بسیار پایین تر از Dial Up و قطعی های دیوانه کننده.برای تشخیص اینکه آنتن دهی خوب هستش یا خیر،با گوشی تلفن در ساعت های مختلف وصل بشید و سرعت دانلود رو تست کنید. البته در این مودم های USB ،همیشه آنتن دهی یک خط کمتر از گوشی های همراه هستش.
اگر نزدیک آنتن ایرانسل تشریف دارید(یک کیلومتری) و تمام خط های نماد آنتن دهی پر هستند،استفاده از این مودم ها و سرویس GPRS ایرانسل ،بد نیست و در بهترین حالت به طور میانگین در حد یک ADSL 128 Mb/s هستش.
در کل اگر مجبور نیستید،اصلا از این مودم ها و سرویس های GPRS برای استفاده از اینترنت در لپتاپ استفاده نکنید. و من هم حالا فقط برای ارسال و دریافت SMS که تایپ و کپی پیست راحتی از داده های درون اینترنت بهم میده،از این مودم استفاده می کنم.برای اینترنت لپتاپ هم از مودم ADSL Wireless و اکسس پوینت Share کردم به لپتاپ و دستگاه های Wifi دیگه ام.
و نکته آخر اگر خواستید از این مودم ها خریداری کنید،مدلی باشه که در OS های 32 بیت و 64 بیت و 7 و XP به راحتی شناسایی بشه. برخی مدل ها هم باگ دارند،مثلا اگر شخصی با خطتتون تماس بگیره،خود به خود تماس برقرار میشه و اونطرف پشت خط دلخور میشه و تصور میکنه که قصد آزارشو دارید!
Bookmarks