دوست خوب من توتهران باده تا تعميركار درارتباطم اينم از تجربه گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست خوب من توتهران باده تا تعميركار درارتباطم اينم از تجربه گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنتظر جواب نیما جان هستم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خدایی نکرده نگفتم که شما تجربه ندارین !!!
اگه دقت فرموده باشین بنده عرض کردم دلیل منطقی و علمی ارائه بدین که چرا لپ تاپ های اچ پی یا اگه بخوام موردی عرض کنم چرا نوت بوک 7356se اچ پی نخریم؟
واضحتر از این نمیدونم دیگه چجوری بگم !!!
به حر حال با تمامی این اوصاف قرار شده من امروز از امید جان قیمت بگیرم و اگر اختلاف زیادی با بازار تبریز داشت قیمت های تهران به امید جان زحمتش و بدم وگرنه از تبریز میخرم ....
بازم از دوستانی که قیمت این لپ تاپ و دارن بگن :دی!
(شاید مشتری شدیم!!!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks