سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز ارتقای لپتاپ انجام شد. یک رم 16 کروشال خریدم که قیمتش 200 گرونتر شده بود (2,550) و اساسدی هم NVMe Lexar SSD NM620 2TB که چند روز پیش سفارش داده بودم (5,200).
فعلاً هیچ مشکلی هم در کارکرد سیستم نیست و خیلی خوب شده.
فقط رم مشکلی نیست؟ اونجا که خواست ارتقا بده گفت ممکنه اگر کارهای سنگین انجام بدی صفحه آبی بیاد (چون برند رمها فرق داره). البته گفت احتمالش کمه.
بعد لپتاپ پس از 10 ماه استفاده خیلی خاک گرفته بود که با برس یکم تمیز کرد. ولی گفت باید کامل سرویس بشه (باز بشه و خمیر سیلیکونها هم تعویض بشه). امروز فرصت نداشتم.
بهنظر شما باید ببرم سرویس بشه؟
(برای ارتقای لپتاپ 200 تومن اجرت گرفت. بهجز این گفت میتونی 5 درصد از ارزش رم و اساسدی رو به ما پرداخت کنی یا گارانتی لپتاپ هم باطل میشه. من گفتم باطل بشه مشکلی نیست. چون چند ماه بیشتر نمونده بود و بعیده مشکلی برای لپتاپ پیش بیاد. فک کنم از اینکه رم و ssd از بیرون تهیه کرده بودم زیاد خوشحال نبودند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Bookmarks