خیلی ممنون واقعاً.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من متاسفانه تهران نیستم و در نزدیکی شیراز هستم.
با فروشنده تماس گرفتم. چند نکته هست که باهاتون مطرح میکنم.
اولاً ایشون گفتند این مدل لپتاپ بعید هست که یک رم 16 گیگ داشته باشه و حتماً 2 تا رم 8 گیگ داره که جهت ارتقا باید اون رمها رو بردارید. آیا از تصاویر cpu-z مشخص نیست که یک عدد رم هست؟ چون اگر مشخص نباشه باید اول ببرم پیشش تا لپتاپ رو باز کنیم برای اطمینان.
ولی باز هم پرسیدم که فرض کنیم یک رم 16 گیگ روی لپتاپ باشه اونوقت چه رمی باید در کنارش بذاریم؟ که ایشون گفتند برندش مهم نیست و فقط مشخصاتش با رم 16 خودش یکی باشه.
درباره SSD هم اینبار گفتند اوکیه و زیاد به گارانتی هم سخت نمیگیریم. حالا باز سعی میکنم گارانتی اصلی بخرم.
------------------------
یه سئوال دیگه هم داشتم. فرض کنیم من SSD و رم بهصورت آنلاین خریدم و بعد با لپتاپ بردم پیش فروشنده. اگه فروشنده بههر دلیل بگه اینها رو قبول نمیکنم یا اصلاً بگه اینها با لپتاپ سازگار نیست، فروشندهها رم و SSD رو پس میگیرن؟ (پلمپ کالا هم باز نشده باشه.)
نمیدونم همچین کاری بکنم یا ریسک داره.
چون در غیر اینصورت باید یکبار برم شیراز و بگردم. اگر در بازار شیراز پیدا شد که عالیه، در غیر اینصورت باید دوباره بیام خونه و آنلاین بخرم.
Bookmarks