سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداروشکر که راضی بودید
در مورد رم شما هاینیکس رو سرچ کردید که برنامه سی پی یو هم نوشته. این برنامه ها برند خود چیپ حافظه رو تشخیص میدن نه برند سازنده دیم رو.
برای مثال چن هفته پیش پردیتور یکی از دوستان رو که مشخصاتش هم تقریبا مثل لپ تاپ شما بود اس اس دی و رمش رو ارتقا دادم.
برند رمش کینگستون بود با چیپ های حافظه هاینیکس، البته برا اون دو تا 8 روش بود که با دو تا 16 عوضش کردم.
خلاصه شما هم اگه لپ تاپ رو باز میکردید میدید که مارک ماژول احتمال زیاد همون کینگستون هست. اما در کل مشکلی نیست اگر رمی با برندهای دیگه و چیپ هاینیکس پیدا کردید هم همون حکم رو داره دقیقا.
اگر حتی از برند دیگه با چیپ دیگه ای هم بود مثل سامسونگ یا مایکرون هم هیچ اشکالی نداره.
فقط حتما مشخصات یکی باشه، یعنی
4800 CL40
تا جایی که میدونم تو ایران هم کروشیال هم سامسونگ هم ای دیتا هم کورسیر هم تیم گروپ هم ترنسند و کینگمکسش هست.
تو اینا مشخصا چیپ کروشیال ، مایکرون، و سامسونگ، سامسونگ، هست.
اما ای دیتا ممکنه هاینکس باشه.
نبود هم اشکالی نداره. بین اینا ای دیتاست که گارانتی مادام العمر آونگ داره.
بقیه اغلب گارانتی های شرکتی یک ساله دارن. البته کینگ مکس هم گارانتیش آواژنگ هست.
در مورد اس اس دی هم در حال حاضر با توجه به افزایش قیمتی که تو بازار اس اس دی ها اومده و کمبود موجودی ها.
بهترین گزینه 2 ترابایتی برای کاربری ها مثل شما رو Lexar NM620 2TB میدونم. از دو مدلی که نوشتید هم ارزونتره هم سریعتر (منظور قیمت های حال حاضر هست) و جزو جن 3 های پر سرعت و با عمر نوشتاری خوب حساب میشه. سرعت خوندن/نوشتن 3500/3000 با عمر نوشتاری 1000 ترابایت.
درحالیکه اس اس دی های هم قیمت و حتی تا حدی گرونترش تو رنج سرعتی 2000/1200 اینا هستن با عمر نوشتاری 450 ترابایت
در مورد حرف فروشنده هم اگر ساکن تهران هستید که مستقیم ببریدش خود آواژنگ و به فروشنده نباید بدید.
اگر شهرستان هستید باز چیزی که بهتون گفتن درمورد هم رم هم اس اس دی مصداق داره. گارانتی لکساره ام.آی. تی هست
من 4.400 خریدم اما الان فک کنم 5 و خورده ای شده (که با توجه به بازار و قیمت ها اوکی هست)

Bookmarks