سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبارک باشه
اس اس دی وسترن روی پردیتور های نسل 12 هست بیشتر، که تقریبا هم سطح همون مایکرونی بود که گفتم و مشخصا به سامسونگ pm9a1 که 980 پرو هست نمیرسه از نظر سرعتی.اما از خیلی جن 3 ها بهتره.
رمتون هم اولش هم گفتم اینکه دوال باشه یا سینگل شانسی هست و برای ارتقا بهتره که سینگل باشه که بعدش دیگه راحت یک ماژول دیگه کنارش گذاشت، بهتره رمی که میگیرید بعدا مثل همین جیپش Sk Hynix باشه ddr5 4800 CL42 و توی رم های لپ تاپ هم فهمیدن چیپ راحته چون هبت سینکی نیست راحت میشه روی حافظه رو خوند (جدا از اینکه خود این برند مستقیم رم میسازه و توی حوزه لپ تاپ راحت هم رم هاش پیدا میشه (البته تویی ddr5 الان کروشیال بیشتر توی ایران هست که چیپ مایکرون داره)
توی ddr5 ها (منظورم دسکتاپ هست البته وگرنه توی لپ تاپ که 4800 هستن با تاخیر مشخص فرقی نمیکنن) از نظر سرعت و کارایی و اورکلاک Sk Hynix بهتر از رقبای دیگه اش عمل کرده حتی سامسونگ که توی DDR4 دست پیش رو داشت، و مایکرون هم از دوتای دیگه ضعیف تر.
در حالیکه توی ساخت حافظه گرافیک مثلا چون انویدیا به صورت اختصاصی برای GDDR6X با مایکرون کار کرد گرافیک های سری 30 و 40 فقط حافظه های مایکرون دارن (و شرکت AMD باید سراغ همون GDDR6 بدون X میرفت که چون با سامسونگ رابطه خوبی داره از این حافظه های استفاده میکنه، البته الان حافظه های GDDR6ی هستن که از بعضی 6X ها سریعترن، مثلا نسل 7000 که از سرعت 20 گیگ استفاده میکنن در حالیکه توی نسل 30 کارتای GDDR6X کارتای غیر پرچمدار سرعت 19 گیگی داشتن،
همچنین برای نسل بعدی حتی انویدیا قراره از حافظه های GDDR7 سامسونگ با سرعت بسیار بالاتر استفاده بشه.
البته آخرش هم سراغ نسخه 2K رفتید که به خاطرش من بیشتر چه با مانیتور جدا چه داخلی گرافیک 3070 رو پیشنهاد میدادم که شما گفتید چون مانیتور جدا معلوم نیست هنوز (با اینکه باعث افزایش کارایی 10-15 هم میشه) و مانیتور خودش هم FHD میگیرید 3060 و 6 گیگ بودنش کافی هست.
در ضمن رم و اس اس دی رو دیگه نباید از فروشگاهیی که لپ تاپ خریدید تهیه کنید بلکه فروشگاه هایی هستن که کلا کارشون اس اس دی هست و اکثر برند ها رو دارن، یا اینکه بسته به برندی که میخواید مثلا اگه ای دیتا هست باید سراغ مغازه هایی که نماینده آونگ هستن و محصولات اون رو میفروشن برید،
Bookmarks