نظرمو بخوام بگم.
در حالت استفاده عادی که کار میکنم خیلی خوبه. (نرمافزار سنگین کار نکردم هنوز البته)
از نظر سرعت خوبه، صدای فن واقعاً خوبه و به گوش نمیرسه، کیفیت ساخت لپتاپ، کیبرد و کیفیت نمایشگر هم خوب و چه بسا بالاتر از خوبه.
در بازی هم، Shadow of the Tomb Raider رو تست کردم (ویندوز 11). در حالت high و رزولوشن QHD، میانگین حدود 70-80 فریم میداد فکر کنم، که رضایتبخشه.
همچنین فکر میکنم انتظار هم همین تعداد فریم بود از این لپتاپ.
دمای پردازنده و کارت گرافیک هنگام انجام این بازی بین 80 تا 90 بود. دقیق یادم نیست.
ماندگاری باتری هنوز تست نکردم.
موارد مثبتی که بهذهنم میرسه:
کیفیت ساخت بالاتر از خوب (علیالظاهر)
کیفیت نمایشگر و کیبورد خوب
پردازنده اینتل نسل 12
کارت گرافیک انویدیا نسبتاً قوی
صدای فن بسیار کم هنگام انجام کارهای عادی
قابلیت ارتقای رم و SSD. جالب اینکه یک رم 16 نصب شده، بهجای دو رم 8.
تا بهحال لپتاپ نداشتم، پس قضاوت سخته. ولی برخی موارد منفی که مشاهده کردم بخوام بگم:
داغی کیبورد هنگام بازی، حتی با وجود کولپد. این مورد فکر کنم کاریش نمیشه کرد. احتمالاً بقیه مدلها هم همینه. باز مطمئن نیستم.
صدای بالای فن هنگام بازی، ولی من چون لپتاپ دیگهای نداشتم، نمیتونم قضاوت قطعی کنم. بهنظر در این رنج قیمتی اوکی هست.
کیبورد RGB per key بود بهتر میبود. کیبورد این مدل 4 ناحیه RGB داره.
مورد دیگر که به کولپد X8 مربوطه اونم اینکه صدای کولپد از صدای خود لپتاپ در کارهای عادی، بیشتر هست و این جالب نیست. البته احتمالاً طبیعیه.
سرعت SSD هنگام کپی/پیست پایینتر از حد انتظار بهنظر میومد.
---------------
در کل بسیار خوب بود (تقریباً برابر انتظارات بود). از برخی لحاظ کمی بالاتر، از برخی لحاظ دیگر کمی پایینتر از حد انتظار بود.
Bookmarks