درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولویت پردازنده نسل 12 و کیفیت کلی لپتاپه، بعد کارت گرافیک. چون لپتاپ رو برای کارم میخرم و گیم بُعد جانبی (هرچند مهم) محسوب میشه.
نه الآن شغلم برنامهنویسیه. این لپتاپ هم قراره از طرف شرکت تهیه بشه. بودجه خاصی تعیین نشده. ولی دیگه بالاتر از 80 فک نکنم خودم بخوام بهشون مدل پیشنهاد بدم.
علت اینکه میخوام SSD و ... بخرم اینه که با پول این چیزها لپتاپ بهتری نیست. یعنی با 70 یا 80 میلیون گزینه جذابی ندیدم.
ضمناً خریدشون قطعی هم نیست. ولی خب باید مدل مناسب مد نظر داشته باشم که در صورت امکان ارتقا مشکلی پیش نیاد.
نه با 5 میلیون اضافه هم چیزی نیست یا من ندیدم. من فکر میکنم با 100 میلیون هم بهسختی چیزی پیدا بشه. هرچند بودجهشو هم ندارم.
لپتاپ پردیتور 12700h و 3060 در حال حاضر کاملاً نیازهای کاری و گیم منو برطرف میکنه. کیفیت بالایی هم داره.
اینکه 2 سال دیگه ممکنه بعضی گیمهای جدید رو جواب نده یا ممکنه بعدها یک مانیتور 4k بخرم که کارت 3060 براش ضعیف باشه، خب اهمیتش کمتر از زمان حاله.
بنابراین خرید یک لپتاپ ردهپایینتر مثل تاف ایسوس صرفاً به این علت که کارت 3070 داره رو معقول نمیدونم. چون کیفیت پایینترش در زمان حال تاثیرشو میذاره.
ضمناً یادمون نره که کارت 3070 هم همچین مطمئن نیست. خیلی قدرتمندتر از 3060 هست ولی خب اونم در رزولوشن بالاتر ممکنه کم بیاره و فریم کم بده. قضیه نسبیه.
Bookmarks