با درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار عالی و خیلی ممنون
طبق توضیحات شما اول همون
Crucial P2 NVMe PCIe M.2 2280 2TB
را انتخاب میکنم. اگر اشتباه برداشت کردم لطفاً بهم بگید.
و اگر کروشال پیدا نشد، مثلاً
Team Group MP33 M2 2280 Internal SSD 2TB
-----------
محاسبه هم که میکنم، اگر میانگین روزی 50 گیگ هم کپی/پیست کنم (که فکر میکنم در واقعیت کمتر خواهد بود)، بالاتر از 10 سال طول میکشه تا به اون حد میرسه. پس حتی 400 ترابایت عمر نوشتاری هم کاملاً خوبه.
----------
درباره ارتقای رم به 32 هم لطفاً بگید چه مدل رمی رو انتخاب کنم. قیمت تقریبیشم بهم بگید. مرسی
----------
سوال دیگرم اینه که این خرید قراره در تهران انجام بشه. در صورتی که SSD یا رم یا هر دو رو بخرم، ارتقا رو چطور انجام بدم. بگویم خودشان همونجا ببرند نمایندگی، باز کنند و ارتقا رو انجام بدهند. اینطوری لپتاپ هم تست میشه و اگر مشکلی داشت دیگه ارسال نمیشه.
روش دوم اینه که بگم همه وسایل رو پلمپ بفرستند برای من و من اینجا شخصاً ببرم نمایندگی و ارتقا انجام بشه. اینطوری خیالم راحتتره.
اما ممکنه چند روز طول بکشه و لپتاپ برسه به دستم و بعد احیاناً ایرادی در لپتاپ ببینم و بخوام پس بفرستم. اگر این مساله جای نگرانی نداره که همین کارو بکنم و اونجا لپتاپ باز نشه.
Bookmarks