لپ تاپ ها که خودشون ssd پر سرعت دارن حداقل برای یک مدت مشخص می تونی استفاده کنی. الان من متوجه نشدم حداکثر بودجت برای خرید لپتاپ دقیقا چقدره. کولپد حساب نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد برای شما پردازنده، حافظه رم و کارت گرافیک به ترتیب اولویت کدم مهمتره. چون به نظر من آدم بالاخره یک روزی از گیم خسته می شه و برای برنامه نویسی پردازنده با هسته های بالاتر اولویت بیشتری داره به اضافه رم و اس اس دی پرسرعت. رم و اس اس دی رو می شه تغییر داد اما پردازنده و گرافیک رو نه. برای همین شما باید انتخاب کنی پردازنده قوی تر با کارت گرافیک ضعیف تر یا کارت گرافیک قوی تر با پردازنده ضعیف تر
اونایی که وضع مالیشون خوبه پردازنده قوی تر با کارت گرافیک قوی تر انتخاب می کن چون بودجه خریدش رو دارن ولی برای شمایی که بودجت محدوده باید خودت انتخاب کنی کدوم در دراز مدت برای شما اولویت داره. مثلا آیا شما می تونی از برنامه نویسی واقعا پول در بیاری یا فعلا در حد یادگیری می خوای استفاده کنی یا من دیدم بعضیا از گیم هم پول در میارن
در هر صورت بهتربن کسی که می تونه تصمیم بگیره خود شمایی. شما باید اولویت های لپ تاپت رو مشخص کنی به اضافه حداکثر بودجه. مثلا ممکنه بودجه شما 80 میلیون باشه ولی لپ تاپ 85 میلیونی وجود داشته باشه که همه چی تموم باشه و ارزش داشته باشه که 5 میلیون اضافه خرج کنی و اونو بخری چون در دراز مدت به نفعته و اون 5 میلیون به چشم نمیاد.
Bookmarks