بودجه برای خرید لپ تاپ 80 میلیون در نظر گرفتی؟ اگه اینطوریه بهت لپ تاپ بهتری پبشنهاد بدم. اگه بودجه هم برای لپ تاپ و هم مانیتور بودجه 80 تومنه بگو مانیتوری که مد نظرته چیه و چه ویژگی هایی باید داشته باشه و کلا چقدر برای لپ تاپ و چقدر برای مانیتور کنار گذاشتی
بله. البته همین الآن نزدیک 10 میلیون هم قراره صرف خرید SSD و کولپد بشه. نه خرید مانیتور مطرح نیست.
ولی من شرایطمو قبلاً گفتم که اینجا باز می‌ذارم، تا پیشنهاد خودتونو بگید:

من لپ‌تاپی می‌خوام با این مشخصات:

پردازنده اینتل 12700h، (اگر هم 12900h هست مشکل داغ شدن وجود نداشته باشه)
کارت گرافیک هم انویدیا باشه، ترجیحاً 3070. (اگر مجبور شدم 3060 اوکیه)
نمایشگرش خوب باشه (رزولوشن فول‌اچ‌دی کاملاً اوکیه)
طراحی لپ‌تاپ و کولینگ و ... خوب باشه، قابل قبول باشه

ببینید من گیمر حرفه‌ای که نیستم. لپ‌تاپ در درجه اول برای کارم هست و می‌خوام پردازنده‌ای باشه که کاملاً عالی جواب کارمو بده. پس پردازنده قابل اغماض نیست. ولی کارت گرافیک حالا گاهی کم بیاره، اهمیتش اون‌قدر نیست و مشکلی پیش نمیاد!
- - - Updated - - -

بودجه برای خرید لپ تاپ 80 میلیون در نظر گرفتی؟ اگه اینطوریه بهت لپ تاپ بهتری پبشنهاد بدم. اگه بودجه هم برای لپ تاپ و هم مانیتور بودجه 80 تومنه بگو مانیتوری که مد نظرته چیه و چه ویژگی هایی باید داشته باشه و کلا چقدر برای لپ تاپ و چقدر برای مانیتور کنار گذاشتی
بله. البته همین الآن نزدیک 10 میلیون هم قراره صرف خرید SSD و کولپد بشه. نه خرید مانیتور مطرح نیست.
ولی من شرایطمو قبلاً گفتم که اینجا باز می‌ذارم، تا پیشنهاد خودتونو بگید:

من لپ‌تاپی می‌خوام با این مشخصات:

پردازنده اینتل 12700h، (اگر هم 12900h هست مشکل داغ شدن وجود نداشته باشه)
کارت گرافیک هم انویدیا باشه، ترجیحاً 3070. (اگر مجبور شدم 3060 اوکیه)
نمایشگرش خوب باشه (رزولوشن فول‌اچ‌دی کاملاً اوکیه)
طراحی لپ‌تاپ و کولینگ و ... خوب باشه، قابل قبول باشه

ببینید من گیمر حرفه‌ای که نیستم. لپ‌تاپ در درجه اول برای کارم هست و می‌خوام پردازنده‌ای باشه که کاملاً عالی جواب کارمو بده. پس پردازنده قابل اغماض نیست. ولی کارت گرافیک حالا گاهی کم بیاره، اهمیتش اون‌قدر نیست و مشکلی پیش نمیاد!