در مورد اس اس دی هم سری های پردیتور و استریکس از اس اس دی های جن 4 استفاده میکنن که مدل زفیروس و بعضی پردیتور ها (شانسیه) از samsung pm9a1 که همون 980 پرو هست و جزو بهترین اس اس دی های دنیاست استفاده میکنن.
اما مدل استریکسه از اس اس دی sk hynix که سرعت خوندن و نوشتن خیلی پایین تری استفاده میکنه، و بعضی پردیتور ها (توی مدل های کاملا یکسان) از اس اس دی های مایکرون استفاده میکنن که سرعت رید خیلی خوبی دارن اما سرعت رایتشون پایینه.
برای ارتفا هم بهتره اس اس دی جن 4 خودش بمونه به عنوان درایو اصلی و یک جن 3 قیمت مناسب به عنوان درایو دوم باشه چون نیازی نیست که اون به سرعت اولی باشه اصلا ، اگر بخواید از خود گارانتی که اونا معمولا فقط با یک برند (که قیمتی براشون به صرفه تر هست و جزو خوب ها هم نیست) کار میکنن. و بهتره خودتون رم و اس اس دی رو تهیه کنید و اونا فقط نصب کنن (چون در صورت نصب توسط خودتون از گارانتی خارج میشه)
که اس اس دی adata legend 700 برای درایو دوم و ظرفیت بالا مناسبه از نظر قیمتی و گارانتی مدل بالاترش هم میشه 740 و 750
من یک SSD ظرفیت 2 ترابایت رو باید در نظر داشته باشم برای خرید. از نظر شما که این ظرفیت مشکلی نداره و روی پردیتور 12700h هم جواب می‌ده؟
شما فرمودید مدل SSD legend 700. این مدل ظرفیت 2 ترابایت داره و در بازار موجود هست؟
چون هرچی سرچ می‌کنم فقط 256 و 512 گیگ پیدا می‌شه. مدل legend 750 هم یک ترابایتش رو پیدا کردم ولی 2 ترابایتی خیر.
خلاصه گفتم شاید این‌ها 2 ترابایتیشون در بازار نیست. اگر هست لطفاً بگید، اگر نه لطفاً مدل دیگری بهم معرفی کنید.