سلام
اول از همه بگم شما همین که با اکثر افراد فروشنده و فعال توی حوزه سخت افزار توی ایران صحبت کنید و یا برید بازار اگر ازشون مشورت بخواید که 90 درصد ایسوس رو میگن، اگر خودتون هم مدلی مد نظرتون باشه از برند دیگه باز تا جای ممکن سعیشون رو میکنن که نظرتون رو برگردونن اونم با دلایل الکی و اکثرا اشتباه،
اما چرا؟ چون همونطور که قبل تر هم گفتم روی ایسوس سود بسیار بیشتری میکشن تا برندهای دیگه چون سالهاست که ایسوس توی بازار ایران به عنوان بهترین جا افتاده (به اشتباه، یک برند که بهترین باشه نداریم اصلا بلکه توی هر قطعه ای و هر رده ای باید بررسی بشه)
و مردم هم اکثرا اطلاعات کافی ندارن و فک میکنن چون ایسوس گرون تره پس بهتره در حالیکه توی ایران گرونتره و فروشش خیلی بیشتره توی جهان اگر بررسی کنید چه لپ تاپ چه تبلت چه پی سی معمولا 4 م یا 5 م هست و پایین تر از حتی ایسر یا دل یا اچ پی
جالبه بهتون بگم خیلی سال پیش قبل از اینکه حتی ایسوس لپ تاپ بزنه (سال 2007) توی ایران کسی میخواست لپ تاپ خوب بخره میگفتن دل بگیر که به خرکار بودن مشهور بود و واقعا هم تا مدتی لپ تاپای خیلی خوبی میزد، یا اچ پی، اما اون ها هم بعدش افت شدیدی کردن از نظر کیفیتی
و من وقتی از همون اول مدل های ایسوس رو دیدم و بررسی کردم دیدم چقد بهتر از دل و اچ پی (که زمان افتشون دیگه بود) هست و اون موقع که من ایسوس رو پیشنهاد میدادم همه بازار خلافش بود و به جز مشتریای خودم که ریش و قیچی رو کلا دست خودم میسپرن باقی با توی بازار نظرشون توسط فروشنده ها معمولا عوض میشد.
تا اینکه ایسوس هم بعد چن سال شروع کرد به افت کردن مخصوصا توی سری های پایین رده اما بعدش حتی به میان رده رسید این افت کیفیتی، از اون ور با در دست گرفتن بازار ایران قیمتش برخلاف قدیم که مناسب تر از دل و اچ پی بود، خیلی بالاتر رفت توسط وارد کننده ها و فروشنده ها
کافیه یه بار قیمت هاش رو چک کنید تا ببینید که این که گفته پردیتور قیمتش بالاست و در مقابل ایسوس سری جی مناسب تره چقد اشتباهه.
چون اتفاقا ایسوسه اختلاف قیمتش خیلی بیشتره و گرون تره و یکی از دلایل پیشنهاد پردیتور مناسب تر بودن قیمت هست در کنار امکانات و کیفیت بالاش (که در همون حد سری استریکس ایسوس هست و بعضا حتی بهتر)
برای مثال دو مدل زیر رو چک کنید
ASUS ROG Zephyrus M16 GU603ZM i7 12700H 16 512SSD 6 3060 WQXGA

Asus ROG strix G15 G533ZM i9 12900H 16 512SSD 6 3060 FHD

که مشابه پردیتور هایی هستن که پیشنهاد دادم اما قیمتشون رو ببینید توی رنج 90 تا 100 میلیون قرار میگیرن! که خیلی گرون تر از پردیتور ها هستن و با این بودجه میشه پردیتور i9 32gb 512gb ssd+1tb ssd rtx 3070 2k گرفت

حتی اگر سراغ مدلهای با پردازنده ای ام دی هم برید 6800 یا 5800h که قیمت مناسب تری دارن باز نسبت به معادل ایسری شون خیلی گرون تر هستن.
درود مجدد و تشکر فراوان از شما
این مدل دوم ایسوس که گفتید (scar) رو بررسی کرده بودم. راستش عاشقش شدم. طراحی بسیار جذابی داره و طبق ریویویی که ازش دیدم از نظر صدای فن هم صدای کمتری داره. ولی خب بعیده بودجه‌مون به اون برسه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید