منظورم از همزمان این بود که چند برنامه همزمان نیاز دارم. مثلاً چند پروژه برنامهنویسی وب در ادیتور یا IDE بازه، ولی برنامههای دیگه هم همزمان نیاز دارم. مثلا postman، Git Bash، GitKraken (همه خیلی سبک هستند) و حتی گاهی فتوشاپ و ایلاستریتور. مرورگر هم که خیلی وقتها دهها تب بازه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده فعلیم AMD Phenom 2 X4 945 هست که همه برنامههای بالا و حتی Unity رو باهاش اجرا میکنم. ولی وقتی هزینه زیادی میکنم، انتظار دارم کاملاً تغییر رو احساس کنم. نه اینکه یهذره بهتر از سیستم قبل باشه.
چون این 6-7 سال آخر سیستمم جوابگو نبوده، از بازیهای جدید نمیدونم کدوم علاقه دارم که بخوام اسم ببرم. ولی Civilization حتماً علاقه دارم. در سیستم فعلیم وقتی بازی جلو میرفت دیگه اونقدر کند میشد که شکنجه میشدی (بازی Civ 5 وقتی میخواست به نوبت (turn) بعدی بره کلی طول میکشید). بازیهای سوم و اول شخص هم خیلی علاقه دارم. مثلاً سری Tomb Raider. امّا بازیهای روز هم باید جوابگو باشه.
در کل 40 میلیون بدی یه لپتاپ گیمینگ که گیمها رو در حالت متوسط اجرا کنی زور داره. بنابراین ترجیح میدم یا اصلاً نخرم یا یه چیز بهتر بخرم.
Bookmarks