سلام. برنامهنویسی وب. از قالبنویسی وردپرس تا سیشارپ کار میکنم و زبان برنامهنویسی ممکنه تغییر کنه. ولی فک نکنم نرمافزار خیلی سنگینی نیاز داشته باشم. فعلاً ویژوال استودیو و ویاس کد و ... .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعداد نرمافزار (اجرای همزمان) نسبتاً زیاده. ولی نرمافزارهای سنگین خاصی نیست. اما همینها رو هم میخوام کاملاً روون اجرا کنه. بنابراین سیپییو میخوام قدرتمند باشه.
(ضمناً جهت فان میخوام با موتور بازیسازی Unity هم کار کنم. احتمالاً این سنگینترین نرمافزارمه. اما خب جهت فان هست و پروژه سنگین نیست.)
نه، تنظیمات کم و متوسط نمیخوام. بازی باید روی high و فولاچدی، بالاتر از 50-60 فریم بگیرم (بازم مطمئن نیستم، بهخصوص درباره نرخ فریم).
متوجهم که لپتاپ، گرونتر از دسکتاپه و چندان هم مناسب بازی نیست. اما من برای بیرون رفتن نیاز به لپتاپ دارم و بالاخره مجبورم لپتاپ بخرم.
من تا حالا لپتاپ نداشتم. مگه بدون استفاده از باتری نمیشه با لپتاپ کار کرد؟ اکثراً خونه هستم.
Bookmarks