سلام . من حداکثر بودجه ای که دارم 2.5 هست . مدلی که برای اجرای بازی ها بهترین باشه تو این رنج قیمت لطفا بگید .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . من حداکثر بودجه ای که دارم 2.5 هست . مدلی که برای اجرای بازی ها بهترین باشه تو این رنج قیمت لطفا بگید .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 840M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
JiMmY.j (29-05-15)
این مدل ایسر مشابه مورد بالاست فقط باطری 6 سلولی دارد .
Acer Aspire V3-572G-79WZ
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 840M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
JiMmY.j (29-05-15)
ممنون . کل مشحصاتشون یکیه .از بین این دوتا کدوم کیفیتش بالاتره ؟؟ اگه یه مدل قوی core i 5 سراغ داری معرفی کنید . چون میکن core i 7 که u هستند اندازه core i5 کارایی دارن اصلا ایم حرف درسته ؟؟
مدل ایسر به دلیل باطری قویتر و کمی کیفیت بهتر روتوصیه میکنم . به هرحال همان اندازه که هزینه کنید بازدهی میگیرید . ولی کفایت میکنه . چون چیپ گرافیکی نسبتا خوبی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedavatar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید لپ تاپ هایی که معرفی کردید CPU همشون U هست و این یعنی گرافیک هاشون 64 بیتی درسته یا ربطی نداره ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
من این مواردی که شما میگید به گوشم هم نخورده . نمیدونم اصلا چه ربطی پردازنده به اینترفیس مموریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Acer Aspire V3-572PG-604M Notebook Review - NotebookCheck.net Reviews
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس چطور میشه اینترفیس رو فهمید ؟ چون هیچ جا نمینویسه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (29-05-15)
فقط میشه با GPU-Z فهمید .با بودجه دوست خوبمون نهایت میتونند با این کانفیگ تهیه کنند . کاربر باید بر اساس بودجش انتظار داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب موقع خرید که رو لپ تاپ ویندوز نصب نیست بشه نگاه کرد وگرنه از تو کنترل پنل انویدیا هم میشه نگاه کرد
دوستمون خوبه که حواسش باشه سرشو کلاه نزارن. تجربه هم خوب چیزیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks