دم شما گرم ببخشید تشکر یادم رفته بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی مدل هایی مثل Asus N56Nj جالب نیستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نکته دیگه که گرافیک grforce 840m رو تو یه سایت معروف تو لپ تاپ z5070 گفته که در سط متوسط قرار دارد و برای کارهای معمولی مناسب است بعد تو این لپ تاپ گفته که این گرافیک جزو گرافیک های رده بالا محسوب میشه بعد یه شکی هم دارم اینه که این مدل gt هستش? چون مثلا گرافیک هایی z510 رو gt740m نوشته ولی اینو نوشته GeForce 840m می خواستم بدونم آیا دومی هم gt هست و این که قدرت کدوم یکی بیشتر هست.مرسی از پاسختون.
این مدل ایسوز رو گفتم چون صفحه نمایش و گرافیک برام مهمه به نظر شما ارزش داره که به خاطر این دو تا شاخصه (گرافیک رو مطمئن نیستم ایسوز از اچ پی قوی تر باشه) سه میلیون پول به اون لپ تاپ بدم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی مدلی هست که با این قیمت وجود داشته باشه و هنوز وارد ایران نشده باشه و چند ماه به خاطرش صبر کنم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لنوو z710 رو تو سایت خودش دیدم ولی نمیدونم قیمتش بیاد ایران چقدره و ارزششو داره ؟
Bookmarks