متاسفانه نمی تونم پستم رو پاک کنم برای همین نظرم رو عوض می کنم
می خوام بدونم با چه زبانی برنامه نویسی می کنی و اون زبان رو حرفه ای بلد هستی یا در حال یادگیری هستی
کاربر شهرسختافزار
درود بنده میخاستم تا سقف ۲۵۰۰ یه لپتاپ تهیه کنم که برای کارای برنامه نویسی و استفاده عادی مناسب باشه چون میخام جابجایی زیاد داشته باشم وزن دستگاه برام مهمه و همینطور سخت افزا نسبت به قیمت به روز باشه. با تشکر.
خودم نظرم رو این دوتاس
ASUS Vivobook X556UQ
asus k401ub - a
|
|
متاسفانه نمی تونم پستم رو پاک کنم برای همین نظرم رو عوض می کنم
می خوام بدونم با چه زبانی برنامه نویسی می کنی و اون زبان رو حرفه ای بلد هستی یا در حال یادگیری هستی
آخرین ویرایش توسط ramin1000 در تاریخ 05-05-17 انجام شده است
ho3einsa (05-05-17)
کاربر شهرسختافزار
داداش ممنون میشم نقل قولو پاک کنی. ۲۹۰۰ تومنه بودجمنمیرسه من همون در حد ۲۵۰۰ میخام مانیتورشم تی اف تی نباشه ولی سبکی خیلی مهمه برام
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نظر بنده رو میخواین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپ 14 اينچي ايسوس مدل VivoBook Max X441UV
هر دو لپ تاپ دقیقا یکی هستند فقط یکی Core i5 هست و دیگری Core i7
وزن: 500 گرم کمتر از لپ تاپ های معمول هست. همون چیزیکه مد نظرتونه.
تفاوت i5 با i7 هم اینکه توی برخی نرم افزار ها i7 حدود 20% پردازش بهتری انجام میده.بیشتر نرم افزار های تدوین فیلم و رندرینگ و ورک استیشن ها ازش بهره میبرن، من مشاهده نکردم که کار برنامه نویسی نیازی به Hyper Threading داشته باشه و پیشنهاد میکنم مدل Core i5 رو انتخاب کنید و باقیش رو لوازم جانبی مثل کیف خوب بگیرید و پایه فن لپ تاپ و موس و غیره خریداری کنید اگر دوس داشتید. این نظر منه.
گرافیکش هم بازی های eSport مثل فوتبال و کانتر و دوتا و لیگ آو لجند و .... رو راحت روی تنظیمات فول اجرا میکنه ولی برای بازی های سنگین طراحی نشده.
خرید خوبی داشته باشین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.5mil_working_laptop.jpg
10 دقیقه منتظر شدم جوابم رو ندادی
من لپ تاپ ips زیر 4 میلیون پیدا نکردم ممکنه تو برندهای غیر ایسوس زیر 4 میلیون باشه ولی احتمالا از 3500 به بالاست
من لپ تاپ ASUS PRO ESSENTIAL P2540UV با سی پی یو i5 رو برات در نظر گرفتم
ho3einsa (05-05-17)
کاربر شهرسختافزار
نه جسارت نشه فقط نقل قولو ویرایش کردین کافیه دمتون گرم. والا دارم جاوا یاد میگیرم برا اندروید استودیو.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز راستیتش ایسوس بودنش مهمنیس مهم وزن و پنل صفحه نمایش و سخت افزارشه که میخام بعد یکی دوماه دیگه تخصصی کار کنم. بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-05-17 انجام شده است
ramin1000 (05-05-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks