کلا شارژ با کامپبوتر زیاد طول میکشه ولی بهتر از برق شهریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مورد شماهم طبیعیه
|
|
کلا شارژ با کامپبوتر زیاد طول میکشه ولی بهتر از برق شهریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مورد شماهم طبیعیه
haj_farbod (20-09-14)
عاخه من شنیده بودم با کامپیوترشارژ میکنی جلو نوسان ها گرفته میشه . برا همین با این شارژش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همینطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم شنیدم
بالاخره داره برقش رو از پاور تامین میکنه خیلی بهتر از برق شهری و نوسان خیلی کمتری داره
کار درستی هم میکنید
تنها مشکلش زمان زیاد شارژ شدنه که اگه زمانش براتون مهم نیست میتونید از طریق سیستمتون شارژ کنید و با برق بدون نوسان هم شارژ کنید که عمر باتری دستگاهتونم بیشتر باشه
haj_farbod (20-09-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با شارژ گوشی با استفاده از usb کامپیوتر مخالفم این کار باعث فشار بیمورد به مادربرد و گوشی میشه
اگر به دلیل نوسانات برق شارژر یا گوشی میخواست مشکلی پیدا کنه گوشیهای قدیمی باید خرابی زیادی میداشت ولی هنوز نوکیا های چراغ قوه دار بعد از 10 ها سال دارند مثل بنز کار میکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : منم این تبلت را دارم 2 تا آپدیت براش اومده که مجموعا حدود 1.5 گیگ بود، حتما نصب کن چون کلی باگ را از بین میبره و گوشی روانتر کار میکنه
*MoJtAbA* (20-09-14), AMD>INTEL (20-09-14), haj_farbod (20-09-14), M3RS4D 50062 (20-09-14)
haj_farbod (20-09-14), M3RS4D 50062 (20-09-14)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنظرتون راجب موندن کامپیوتر روی حالت sleep چی هست ؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشکال نداره ؟!؟!؟
{ روزی حداقل 4-5 بار کامپیوتر رو خاموش روشن میکنم آخه }
haj_farbod (20-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks