والا دروغ نگم خودم هم به ویندوز 8 زیاد خوش بین نبودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما وقتی روی یدونه eeepc که میدونی یه نت بوک اتمی ضعیف است نصبش کردم نظرم کاملا عوض شد.
روی این نت بوک به زور می تونستم ویندوز 7 استارتر نصب کنم و خیلی کند بالا میومد و کار میکرد.
ولی ویندوز 8 پروفشنال به راحتی نصب شد و تا اینجای کار که هنوز نرم افزار زیادی روش نصب نکردم داره به سرعت نور کار می کنه.
بحث فن بازی و اینجور حرفها نیست چون خودم چند سالی جزو طرفداران اوپن سورس بودم، تمایل زیادی به لینوکس دارم. بسیار خوشحال خواهم شد اگر اندروید بتونه حال ویندوز را بگیرد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حقیقت این است که ویندوز به صورت سیستم عامل سنتی 99% کامپیوترهای درون ایران درآمده.
همه نرم افزارهاش توی بقالی سر کوچه به قیمت بسیار ناچیزی به فروش میرسه. ( کاری به درست یا غلط بودن این موضوع ندارم)
اگر به مشکلی بر خورد کنیم به راحتی می توانیم آن را حل کنیم یا از دیگران کمک بخواهیم.
به راحتی می توانیم فایلهای خودمون را بین سیستمها به اشتراک بگذاریم و ....................
اصلا علاقه به این موضوع ندارم ولی با مشاهده عملکرد ویندوز 8 تقریبا مطمئن هستم این سیستم عامل ios و اندروید را تا سال آینده به عقب میزنه و سهم بزرگی از بازار را نصیب خود خواهد کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید اندروید یا ios کلاس خاص خود را داشته باشد ولی فکر می کنم من و شما با سابقه تجربه ای که از ویندوز داریم با w8 رابطه بسیار راحت تری داشته باشیم.
Bookmarks