با بيشتر فرمايشات جناب Stream موافقم. کمپاني Apple واقعا محصولات عالي و متفاوتي داره. چيزهايي که من بهشون مي گم دردسر همشون از ديد يه کاربر حرفه اي مزيته اما واسه يه کاربر معمولي ممکنه زياد جالب نباشه(تا کار نکنيد متوجه نمي شيد(بايد فقط از itune استفاده کنيد و اونم روي يه کامپيوتر در حالت عادي بدون تخريب اطلاعات قبلي رجيستر ميشه و در حالت معمولي مثلاIpod Touch اصلا بلوتوث از گوشيها و کامپيوترها قبول نمي کنه و بايد هک به و ... دردسر زياد داره) .
جناب Stream عزيز. در نظر بگيريد که توي ايران شايد به علت بي ارزش بودن نرم افزارها و سيستمهاي امنيتي خيلي از اين محاسن واسه عموم افراد ناخوشايند باشه. اما خود بنده به شخصه اگر بخوام تهيه کنم محصولات Apple رو (اونايي که مايکروسافت واسشون OS بيرون نداده و ضمنا واسه کاربردهاي خاص نظير صدابرداري (سيستمهاي اپل فوق العاده عمل مي کنند و نرم افزارهايي مثل Pro tools واسه سيستم عامل Mac OS بهينه شدند و عالي عمل مي کنند و اصلا قابل قياس با Windows و نرم افزارهاي صدابرداري مربوطش نيستند)) رو در اولويت مي زارم. اما هيچ وقت به يه کاربر معمولي پيشنهاد نمي کنم. چون دوستام دارن و مي دونم چقدر واسه يه کاربر معمولي که نمي خواد پول نرم افزار بده(يکي از امکانات Ipad وجود يه کتابخانه تقريبا حقيق هست که اتگه بخواين کتاب براش تهيه کنيد بايد Credit card داشته باشيد و هزينه کنيد) و مدتها مديدي هستش که با کرک ويندوز کار کرده به اون عادت داره و ديد مساعدي به سيستمهاي امنيتي نداره دردسر خواهد داشت. اما نهايتا اينو هم مي گم که واسه يه کاربر معمولي با حوصله کارکردن با محصولات اپل تجربه بسيار شيرين و ارزشمندي خواهد بود و ممکنه مثل برخي از دوستان بنده ديگه اصلا غير از اپل هيچ محصولي رو نپذيره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks