درسته، این یکی رو واقعا نمیشه کاری کرد. قیمت محصولات اپل به خصوص موقع ورودشون در ایران غیر طبیعی بالاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من از دید حرفه ای تر این مشکلات برای کاربرهای ایرانی وجود دارند:
- ساپرت نکردن Flash Player ، که خب به خصوص برای ایرانی ها می تونه اذیت کننده باشه. گرچه توی این حدود دو سال و نیم کاربر آیفون بودن تا حالا لنگ نداشتن Flash Player نبودم!
- نداشتن دوربین برای ویدیو چت
- تحریم بودن سیستم بانکی ایران در AppStore بطور مستقیم (راه های دور زدن راحت/کرک نرم افزار وجود دارد!)
- نداشتن خروجی HDMI مستقیم روی برد (من چون Apple TV دارم مشکلی نیست، ولی پورت HDMI می تونست جالب باشه / احتمالا با تبدیل میشه HDMI هم داشت.)
مشکل بزرگ دیگه ای نداره، اگه هم باشه بیشتر به سلیقه کاربرها برمی گرده که شاید با محصولات اپل سازگار نباشه.
برای بعضی از دوستان عزیز که قصد ندارن نکات مثبت iPad رو هم ببینند چند موردشون رو می گم:
- صفحه نمایش IPS ، بطور قطع بهترین صفحه نمایش ممکن در بین تمام دستگاه های قابل حمل در دنیا !
- داشتن رابط نرم افزاری کاربری فوق العاده بین دستگاه های مشابه (شاید بهترین رابط نرم افزاری !) ...
- داشتن یکی از بهترین و قوی ترین تکنولوژی های صفحه لمسی در دنیا ! (حتی بهتر از آیفون)
- پشتیبانی از WiFi a/b/g/n ...
- داشتن یکی از بهترین SDK های دنیا برای Developer ها -> همانند آیفون نرم افزارهای فوق العاده ای رو براش خواهیم داشت (و داریم، چون همه نرم افزارهای آیفون رو می تونه اجرا کنه)
موارد 2 و 5 به تنهایی باعث شدن آیفون تبدیل بشه به محبوب ترین گوشی موبایل دنیا (علی رغم اینکه یکی از گرون ترین ها هم هست!)
همینطوره ... متاسفانه iPad بدون اینترنت پرسرعت عملا نصف لذت هاش رو از دست میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر دوست عزیز، خیلی بیشتر از این حرف ها همراه با چنین محصولات و تکنولوژی هایی بودم (چه به عنوان مصرف کننده، چه به عنوان Developer نرم افزار، چه در R&D ) که با کمی تبلیغات تحت تاثیر قرار بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_asol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به اینها می گید "پیچوندن" ... به نظر من از اول کاملا بی مورد بودند!
حالا باز هم توضیح میدم تا دوستانی که احیانا قصد خرید iPad دارند تحت تاثیر تبلیغات منفی و بی مورد قرار نگیرند!
نبودن فلشنکته گنگ دیگه ای وجود داره تا توضیح بدم...
شما نمی دونم چقدر از آینده وب اطلاع دارید، یا چقدر دوست دارید بدونید! ولی Adobe Flash یا Microsoft Silverlight در HDML5 جایی ندارند، دلیلش این نیست که خوب نیستند ... دلیلش اینه که هر امکانی که اینها در اختیار Developer ها قرار میدن رو خود HTML5 بصورت Built-in داراست.
سایت هایی مثل یوتیوب یا فیس بوک با بقیه سایت های مطرح ویدیویی هم که همگی از QuickTime پشتیبانی می کنند برای پخش ویدیو ها، و آیفون بطور فوق العاده ای در پخش ویدیوها با QuickTime عالی عمل می کنه... iPad هم همینطور خواهد بود!
اندازه آداپتورها
نمی دونم اطلاع دارید یا خیر، ولی این پورت هایی که روی دستگاه های مختلف می بینید همینطوری ایجاد نمیشن! درون هر دستگاه برای تک تک این پورت ها نیاز به مدارهای خاص ارتباطی است... کاری که Apple می کنه اینه که این مدارها رو درون دستگاه هاش قرار نمی ده، تا هم سایز دستگاه بالا نره و هم قیمت اضافی برای پورت ها/مدارهایی که ازش استفاده نمیشه پرداخت نمی کنید.
به هر پورتی که نیاز داشته باشید آداپتورش رو می خرید، به هر کدوم هم که نیاز ندارید نمی خرید. کسی که با این طرز فکر مشکل داشته باشه عموما سمت محصولات اپل نمیاد !
اکوسیستم بسته نرمافزارها
احتمالا سابقه کار با AppStore رو نداشتید که به توضیحات من می گید "پیچوندن" . AppStore مهمترین فاکتور برتری آیفون نسبت به بقیه گوشیها بوده، و اصلا هم محدودیتی ایجاد نمی کنه!
البته، در ایران چون همه چیز رو کرک می کنیم، نیازی نداریم فقط از طریق AppStore نرم افزار تهیه کنیم... نرم افزارها رو دانلود می کنیم با iTunes منتقل می کنیم به iPhone/iPad ! مشکل (یا "محدودیت") ای هم در کار نیست!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_asol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم دستگاه بدی نیست، اگه قیمتش نصف iPad بود شاید شانس رقابت داشت ولی با قیمت 599 دلاری عملا از دور مقایسه خارجه ... کافیه نگاهی به نکات مثبت iPad که در اشاره کردم بندازید تا ببینید این دستگاه کیلومتر ها در آفساید قرار داره !!!
با تشکر از همگی دوستان
Bookmarks