سلام خدمت دوستان هم انجمنی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیش تر دوستان ویروس هایی که میگیرن از طریق Flash Memory و اینترنت هست.
تمامی ویروس هایی که از طریق Flash Memory هر کسی میگیره قطعا از طریق Autorun هست.
پس من در اینجا میخوام آموزش بدم که دیگه واسه همیشه از دست این نوع ویروس ها راحت بشید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از همین الان راه خودتون رو مشخص کنید :
قسمت اول : از کار انداختن کامل Autorun بدون نیاز به نرم افزار
قسمت دوم : استفاده از یک آنتی اتوران کم حجم و On Demand
پس بریم سر اصل مطلب !
===================================
قسمت اول :
در اینجا واسه از کار انداختن کامل Autorun دو راه دارید :
- از کار انداختن موقتی
- از کار انداختن دائمی
واسه از کار انداختن موقتی کافیه وقتی Flash Memory, DVD و ... رو وصل کردید دکمه Shift رو برای مدتی نگه دارید.
اینطوری Autorun موقتا غیر فعال میشه!
واسه از کار انداختن دائمی، Run رو اجرا کنید. سپس بنویسید Gpedit.msc و OK رو بزنید.
حالا واستون پنجره ای باز میشه به نام Group Policy که فقط Admin های یک سیستم بهش دسترسی دارند !
حالا از قسمت سمت راست به این صورت عمل کنید :
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا از قسمت سمت راست پنجره دو بار روی گزینه Turn off Autoplay کلیک کنید.
از پنجره باز شده تیک Enable رو انتخاب کنید. و در قسمت Turn off Autoplay on گزینه All Drives رو انتخاب کنید!
در پایان رو OK کلیک کنید. حالا برای همیشه Autorun غیر فعال شده است. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===================================
قسمت دوم :
نرم افزاری که واستون پیوست کردم یک نرم افزار کم حجم هست که نیازی به نصب هم ندارند.
اگر نرم افزار رو اجرا کنید به صورت خودکار به Start Up ویندوز اضافه میشه و هر باز که Flash Memory یا هر چیز دیگه رو نصب کنید در صورت وجود ویروس و یا فایل Autorun.inf شمل رو خبر دار میکنه.
پیشنهاد می کنم حتما از این نرم افزار استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید ...
نویسنده Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks