MR.Trance
"
شما درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟نسخه چنده؟فکر کنم یک مشکل کوچک باشه."
اگه منظورتون DirectX بله ! الان من DirectX 9.0c دارم ...
-----------------
MR.Emperatour
"بازهم تاكيد ميكنم اختلال كدك داريد. احتمالا يك نرم افزار ديگه احتلال ايحاد كرده. ويندور را عوص كن اگر ميتوني.اگر Jet Audio Plus هم دم دست داري با اونم تست كن."
من از اون موقع که این مشکل پیش اومده یک بار ویندوز عوض کردم که درست نشد ...
یعنی دوباره لازمه که عوض کنم ؟؟؟
----------------
MR.Babak
راستش من خيلي اطلاعاتي در اين زمينه ندارم اما شايد بتونم بهتون کمک کنم:
اول اينکه ميخواستم بپرسم که آيا در همه پليرها اينجوري هست؟ ( بله ! )
اگر جواب بله هست، لطفا اون فايل تکست رو آپلود کنيد تا من و دوستان بهتر بتوانيم راهنمايي کنيم. ( ولی فایل TEXT قبل از این مشکل درست میشد و درست از همون موقعی که این فایل Text ساخته نشد این مشکل برام پیش اومد ... )
ضمنا اينکه وقتي K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کرديد، با پلير خودش امتحان کرديد؟ (بله ! و K-Lite یه ERROR داد که ازش یه Srean Shot گرفتم و Upload کردم ... پست #4 رو نگاه کنید ... )
اگر جواب اين هم بله است، اطمينان حاصل کنيد که ويندوزتان درست فرمت شده. متاسفانه وقتي هنگام نصب ويندوز (اون صفحههاي آبي) فرمت ميکنيد، درايو کامل فرمت نميشه و بعضي از مشکلات ويندوز قبلي توي ويندوز شما ميمونه. من هم همين مشکل را البته در نوعي ديگر داشتم و وقتي با يک ابزار فرمت داس مثل Hiren's BootCD فرمت کردم، درست شد. البته اينها مراحل بعدي هستند. همونطور که عرض کردم، ابتدا فايل تکست رو آپلود کنيد. ( چطوری می تونم ببینم که ویندوز کامل Format شده یا نه ؟؟؟ )
ولي به احتمال زياد مشکل درست فرمت نشدن هست. (چون با Reinstall ويندوز حل نشده)
نگران نباشيد، انشاءا... که درست ميشه . ( ان شاءا... )
-----------------

Bookmarks