چه اروری خوب میده که Quiet مینویسه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خدمت استادان گرامی عرض کنم که یه لبتاپ هست که ویندوز vista home روشه ... میخوام روش xp نصب کنم. سی دی xp رو که گذاشتم پس از نصب مراحل اولیه گزینه f3 ظاهر میشه.یعنی Quiet .یعنی بیشتر از این جلو نمیره !!! یه راه ساده سراغ دارید که آسون این ویندوز لعنتی(vista) رو پاک کنم و xp رو روش بنصبم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
چه اروری خوب میده که Quiet مینویسه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
D J V A H I D (28-06-08)
اول باید ویستا رو پاک کنی.
اول باید درایوی رو که ویستا توشه رو فورمت کنی ( از طریق بوت کردن سی دی XP ) بعد ایکس پی رو جاش بزاری.
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
D J V A H I D (28-06-08)
حق آب و گل داره
D J V A H I D (28-06-08)
عضو VIP شهرسختافزار
از کمک کلیه دوستان که این مطلب رو جدی گرفتند سپاسگزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مشکلم حل شد . یه ویندوز 98 بوتیبل گذاشتم... هارد رو که کلا یک درایو بیشتر نبود فرمت کردم.... و بعد اون رو پارتیشن بندی کرده و بعد xp رو روش نصب کردم.به همین سادگی.با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks