حتما سیستم رو با آنتی ویروس بوتیبل AVIRA RESCUE CD جدید اسکن کنید .
سلام اساتید محترم
من نمیدونم سیستمم چه مشکلی پیدا کرده تا الان حدود 6 تا درایو مجازی خالی ساخته فکر کنم همینطورم داره زیاد میشه.مشکل چیه؟ایا سیستم من ویروس گرفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahidgk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا شما با یک نرم افزار دارید فایل iso را مانت میکنید ولی بعد از استفاده درایو را اجکت نمیکنید
فکر کنم روی هر کدام از درایوها راست کلیک کنید و eject را انتخاب کنید درایو پاک میشه
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 31-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (31-08-15)
نشد دارن همین طور تولید مثل می کنن الان شدن 15 تابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
نشد دارن همین طور تولید مثل می کنن الان شدن 15 تابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks