سلام دوستان وقت بخیر
من به یه برنامه ادیت فیلم در ویندوز نیاز دارم
که فقط باهاش یه سری کراپ انجام بدم و یه افکت معمولی جاهای که کراپ کردم بذارم
میخوام برنامه کیفیت فیلم ها رو پایین نیاره و فرمتشونم عوض نکنه
چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام دوستان وقت بخیر
من به یه برنامه ادیت فیلم در ویندوز نیاز دارم
که فقط باهاش یه سری کراپ انجام بدم و یه افکت معمولی جاهای که کراپ کردم بذارم
میخوام برنامه کیفیت فیلم ها رو پایین نیاره و فرمتشونم عوض نکنه
چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟
ممنون
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه Wondershare Filmora را تست کنید . به نظرم برنامه خوب و بدون دردسریه
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه Wondershare Filmora را تست کنید . به نظرم برنامه خوب و بدون دردسریه
.a.m.i.n. (17-09-21)
موقعی ک فیلم و عکس ها در برنامه ی
Wondershare Filmora
زیاد میشن
تنظیمی وجود داره ک برنامه کمتر از سی پیو استفاده کنه؟
فایل ادیتم به چند ساعت میرسه سیستم کم میاره
میخوام یه کاری کنم سی پی یو کمتر درگیر بشه
تیک gpu هم بزنید تا کمک کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
To enable the GPU Acceleration feature click on the Video Editor icon on the top left of the program window. Next click on “Settings” and Enable GPU Acceleration
بازم سرعت کمه
🤦♂️ راه دیگه ی نداره؟
از task manager روی برنامه راست کلیک کنید و go to details رو بزنید
بعد دوباره روی برنامه راست کلیک کنید و set affinity رو بزنید.
و چک کنید که آیا همه ی هسته ها در حال کار هستن، اگر نبود همه رو تیک بزنید.
توی power options هم روی گزینه high permormance کلیک کنید.
مشخصات سیستمون چیه؟
To improve is to change. To perfect is to change often
SajjadKAZ2003 (26-07-23), Speed Racer (03-11-21)
|
این برنامه دسترسی خوب و راحتی داشت همونی بود ک مد نظرم بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مشکلش موقع ذخیره فیلم ِ
فرمت رو عوض میکنه کیفیت فیلم تغییر میکنه
فکر کنم به خاطر کرک برنامه باشه نه خود برنامه . احتمال داره برنامه کامل اکتیو نشده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم برنامه خوبیه
GiliSoft Video Editor
- - - Updated - - -
فکر کنم به خاطر کرک برنامه باشه نه خود برنامه . احتمال داره برنامه کامل اکتیو نشده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم برنامه خوبیه
GiliSoft Video Editor
.a.m.i.n. (17-09-21)
مشکل هنگام خروجی گرفتن در فیلمورا به دلیل درست کرک نشدن هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دانلود و اجرای فایل path این مشکل حل میشه.
To improve is to change. To perfect is to change often
.a.m.i.n. (17-09-21)
ممنون برنامه قبلی بهتر بود این امکانات کمی داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
۱.برنامه ای وجود داره که صدای های مختلف داخل فیلم رو تشخیص بده و بشه صدای ِ یه شخص رو از یه قسمت فیلم حذف کنه؟
۲.توی فتوشاپ یه تنظیم رنگ خودکار برای عکس وجود داره کنترل شیفت بی و کنترل شیفت ال
رنگ ها رو زنده میکنه
برای فیلم ها از چه طریقی میشه رنگ ها رو زنده کرد؟
۳.برنامه ای وجود داره که به چند کلیک ساده بتونه کیفیت فیلم های قدیمی رو درست کنه؟
ممنون از پاسختون ❤
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks