من نسخه ی بتای 2 هم نصب کردم ولی واقعا مایکروسافت هیچ .... نخورده بود .!!!

مگر ورژن Final همون امکانات رو نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعا ورژن بتا اگه همون قابلیتها را داشته باشه بازم کامل نیست. البته منظوره من از قابلیت مقایسه با نسخه 7 بود وگرنه ورژن بتا که همون 8 هست. من یه سری قابلیتهاشو اینجا مینویسم البته از لحاظ امنیتی که با 7 متفاوت است.
از لحاظ امنیتی واقعا بالا رفته و مثل ویستا گیر بازاری داره که من چند تا ابزارهاشو میگم.
phishing آن کاملا بهبود پیدا کرده و سریعتر تست میگیره تا نسخه 7 و یک مورد جدید که اضافه شده clickjacking هست که اجازه دزدی کردن داده ها را نمیده. clickjacking روشی است که طراحان وب سایت در آن با اضافه کردن تکه کوچکی از کد html به صفحه وب خودشان به دزدیدن اطلاعات صفحات وب بازدیدکنندگان می پردازند .
یه ابزار مهمش که خیلی بدرد میخوره و برای کسانیکه از اینترنت بانک استفاده میکنند کاملا مناسبه inprivate هست که جداگانه یکی فیلترش هست و دیگری inprivate browsing هست که جایی که لوگین میکنید و یوزر و پسورد میدی به هیچ عنوان نه در مروگر ذخیره میشه و نه میذاره جایی دیگه در ویندوز ذخیره بشه.
اگر هنگام راه اندازی گزینه smart screen را انتخاب کنید سرعت پائین میاد ولی من این گزینه را انتخاب کردم چون آنتی فیشینگ حساس تر میشه.
از دیگر خصوصیاتش بغیر از امنیت سازگاری کامل با ویندوز لایو و درواقع ویندوز لایوی ها کیف میکنند و همینطور هر باز صفحه ای باز کنید ابزارهای ویندوز لایو در صفحه خالی هست بعلاوه history که آخرین سایتهای بازدیدشده شما را نشون میده که احتیاج به تایپ مجدد در آدرس باز نداشته باشید.
developer tools یکی از ابزارهای جالبش هست اگر در کدهای یه سایتی ایراد باشه شما میتونید این کد را دستی در مرورگر خود درست کنید.